Afgelopen week… #72

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten:
We aten onder andere doperwtjes, spinazie en macaroni. Ook maakte ik lekkere broodjes hamburger en we hebben de barbecue aangezet. Of eigenlijk gooiden we het barbecuevlees in de gourmetpan omdat het helemaal geen weer was om buiten te eten.

Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Maandag stonden we op een camping in Duitsland. In één woord vre-sel-lijk. Het zou een enorme braderie zijn, maar in de praktijk stonden er nog geen tien kramen waarvan meer dan de helft eten verkocht. 90% van de mensen zou Nederlands zijn, maar bijna iedereen was Duits (niks tegen Duitsers, ik spreek alleen de taal niet zo goed). De grote hoeveelheid bezoekers die er zou zijn was nergens te bekennen, het was slecht weer, enorm ver rijden en zo netjes werden we ook niet behandeld door de organisator. Dat was dus eenmalig.
Ik werkte op mijn normale dagen en woensdag was een dag voor allerlei klusjes. Ik ging ook voor de laatste keer naar fysiotherapie en bracht een bezoekje aan de kapper.
Bij het boodschappen doen op vrijdagavond vond ik een schattig briefje in een mand met allerlei producten. Lief toch? Ik heb hem laten liggen om ook de volgende vinder erom te laten glimlachen.
Zaterdag was ik op een markt in Enschede.

img_5788

Afgelopen week in stappen:
Viel tegen. 53293

♥ Afgelopen week werd ik blij van:
De zon, lekker tijd om te lezen, mijn haar zit weer goed, leuk nieuws bij de fysiotherapie, een leuk bericht van een collega.

Afgelopen week in sport:
Een derbytraining en mijn losse oefeningen. En een wandeling.

Afgelopen week las ik:
Ik las ‘Stad van Beenderen’ uit en gooide er meteen de volgende drie delen achteraan: ‘Stad van vuur’,  ‘Stad van Glas’ en ‘Stad van gevallen engelen’. Ik begon in deel 5, ‘Stad van Verloren Zielen’.

Afgelopen week schreef ik:
Ik schreef over de Vrije Markt die is afgebrand, over de laatste keer fysiotherapie, ik schreef een recensie over de trilogie ‘De Wolven van Mercy Falls’, deelde een aantal leuke uitspraken van kinderen en schreef nog een deel van mijn alfabet.

5 gedachtes over “Afgelopen week… #72

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.