Mijn persoonlijke alfabet: T

In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter T aan de beurt.

Thee – ik ben echt een theeleut, volgens mij krijg ik daar nooit genoeg van. Ik hou niet zo van anijs of munt (behalve verse), en zoethoutthee daar ben ik ook niet gek op, maar verder ben ik nog geen smaak tegen gekomen die ik echt niet lekker vind.

Tuin – ik hou van onze tuin, ik moet er niet aan denken om in een flatje te gaan wonen. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mijn groentes en kruiden, maar ook om me bezig te houden met bloembakken. En natuurlijk breng ik er ook graag tijd door als het weer mooi genoeg is. Onze relaxstoelen, mijn hangmat, ik ben graag in de tuin.

Theater – daar kom ik ook graag. Voor een leuke cabaretvoorstelling, een mooie musical, of andere voorstellingen.

4 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: T

  1. Thee, heb toevallig net een vers kopje staan, herststorm smaak 🙂 Past wel bij het weer 😉 Een tuin vind ik ook heerlijk, dat mis ik wel. Deze week ons balkon maar weer gezellig maken.

    Like

  2. Vroeger was ik ook een absolute thee leut, koffie dronk ik niet, en alle soorten ook vooral, tegenwoordig alleen nog kruidenthee’s en juist met munt of gember/ginger etc, citroenthee ook nog wel maar dan vers, dat doe ik dus ook vaker, verse kruiden en daar thee van trekken 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.