De leukste kidsquotes op een rij #2

Al behoorlijk lang geleden maakte ik eens een lijstje met leuke, grappige uitspraken van kinderen die ik heb gehoord. Want als je regelmatig met kinderen werkt, dan vang je nog wel eens wat op. Omdat ik het hoog tijd vond om weer eens een paar leuke uitspraken te delen heb ik er weer een aantal op een rijtje gezet.

* “Ik hou niet van paars, paars is eng,” wist een meisje me te vertellen toen ik haar vroeg welke kleur vlinder ze wilde worden. Ik vond de uitspraak op zich al grappig, maar het werd eigenlijk nog leuker toen ze de gewenste kleuren ging aanwijzen. De eerste kleur die ze koos was… paars!

* Regelmatig raak je in gesprek met kinderen, en zo vraag ik wel eens wat iemand later wil worden. Een antwoord wat ik totaal niet verwachtte was “dan wil ik bij jou werken!”

* Ik weet niet meer waar ik de volgende uitspraak hoorde, maar ik heb zo’n vermoeden dat het ergens rond kersttijd was. Maar leuk was hij wel: “Wij hebben een nep kerstboom, want papa is allergisch voor harige dieren.”

* Een paar kinderen waren aan het blikgooien en als prijs kregen ze een pakje met knalerwten. Dat moest natuurlijk iedereen weten! Enthousiast vertelden ze aan iedereen die het maar wilde horen: “Als je hier één euro betaalt, dan krijg je een grátis pakje knalerwten!”

* Een andere verrassende reactie op de vraag wat een meisje wilde worden als ze later groot was: “Gehaktbal!” riep ze zonder maar met haar ogen te knipperen.

 

9 gedachtes over “De leukste kidsquotes op een rij #2

  1. Wacht…. wat zijn knalerwten?? Leuke uitspraken inderdaad. Ik ben ook benieuwd naar de uitspraken waar mijn zoontje later mee zal aankomen!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.