Afgelopen week… #67

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten veel verse groente, heerlijk. Op mijn vrije middag haalde ik een superlekker broodje carpaccio bij de Bakker Bart, echt een aanrader! Ik bakte weer een keertje pannenkoeken en we aten een avond lasagne. Niet echt een bijzondere week qua eten, maar wel erg lekker allemaal.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag had ik mijn laatste examen, ik had me vergist in de tijd dus we waren twee uur te vroeg. Toen zijn we maar even gaan winkelen in een winkelcentrum verderop.Ook maakte ik een mini-wandeling in de tijd dat ik even op Lief moest wachten.
Dinsdag, donderdag en vrijdag was ik aan het werk, het is gelukkig niet meer zo druk als eerst. Dinsdag kwam ook mijn Vivofit aan, dus die moest natuurlijk getest worden. Het koppelen aan mijn account was even lastig, maar dat bleek te komen doordat er een update was geweest bij Garmin waardoor de server het even niet aankon.
Woensdag was ook een vrije dag. Lief moest voor controle naar het ziekenhuis, en in de middag ben ik lekker aan de slag geweest in huis en in de tuin. En we deden lekker veel boodschappen, in de Duitse supermarkt, waar we toch in de buurt waren omdat ik ging tanken, en bij de Makro, daar gaan ze verbouwen, dus bijna alles wordt met korting verkocht.In de avond zijn we lekker gaan zwemmen.

img_5600
Donderdag maakte ik mijn inschrijving voor de Vierdaagse definitief door het inschrijfgeld te betalen. No way back, ha, alsof ik nog twijfelde!
Gisteren stond ik al vroeg naast mijn bed om de Zevenheuvelentocht te lopen. In de middag zijn we even naar de open dag geweest van het nieuwe crematorium wat een paar weken geleden geopend is. ’s Middags kwam mijn pakketje binnen wat ik had gewonnen bij Saar, onder andere een boek met creatieve schrijfopdrachten. Erg leuk, bedankt! De rest van de dag hebben we heel rustig gehouden. Moet ook een keer kunnen. Ik lag vroeg op bed, want halverwege de avond voelde ik me opeens heel moe, en dat heeft me zeker goed gedaan.

Afgelopen week in stappen
69.539. Ik merk wel dat de Vivofit een stuk beter telt dan de iPhone, ik had al wel het idee dat die laatste niet zo nauwkeurig was.

Afgelopen week werd ik blij van
Heel veel kleine dingen eigenlijk. Lekker bezig zijn in de tuin, genieten van het zonnetje, lekker wandelen, de konijnen die ook lekker genoten van het mooie weer, de appelbloesem, verse kruiden, ik heb volop genoten deze week.

Afgelopen week in sport
Twee keer derbytraining, een mini-wandeling, een avondje zwemmen, de wandeltocht en natuurlijk mijn losse oefeningen.

Afgelopen week kocht ik
Een sportbroek bij de Action! Precies wat ik al een tijdje zocht: driekwart, met een leuk printje en een touwtje. En dat voor maar €5,79.Ik kocht ook een nieuwe parkeerschijf, op de een of andere manier verdwijnen die dingen altijd bij mij. Mijn auto eet ze op, ik weet het zeker! Ik kocht ook een potje verse basilicum en een potje verse bieslook voor in de tuin, en spinaziezaadjes.

Afgelopen week schreef ik
Ik deelde een ontbijtrecept met quinoa en chocolade, haalde herinneringen op aan middelbare schooltrends, schreef een recensie over Neem Een Geit, schreef over mijn nieuwe speeltje en maakte een verslag van de Zevenheuvelentocht.

6 gedachtes over “Afgelopen week… #67

  1. Yesssssssss inschrijf geld betaald, hahahaha supergaaf! Ik ben benieuwd of ik je ook op tv ga zien, ja in die periode neem ik ook tv gelderland op 😉 Als het goed is, doet Art dat, ja hij van Wie is de Mol 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.