Happy Blog Birthday to me!

bbd

Hoera, deze maand bestaat mijn blog zoals hij nu is al weer zeven jaar. Zeven jaar waarin ik mijn gedachten op het wereldwijde web slinger, al ben ik niet altijd even actief geweest hoor.

Ik heb er eigenlijk nooit wat mee gedaan, mijn ‘blogverjaardag’. Eigenlijk vooral uit laksheid, december was ieder jaar al weer voorbij als ik me bedacht dat mijn blog die maand zoveel jaar bestond. Maar deze keer dacht ik er wel op tijd aan, dus nu wilde ik het ook niet stilletjes voorbij laten gaan.
Ik vond het een leuk idee om vandaag wat feitjes en cijfertjes  te delen over mijn blog. Komen ze!

Aantal adressen die mijn blog heeft gehad: 3
Ik begon mijn blog op http://www.figments.web-log.nl. Ik had eerder een blog gehad op web-log, en daar had ik goede ervaringen mee. Maar toen gingen er dingen veranderen, en ging er opeens heel veel mis. Dat was het moment dat ik mijn blog verhuisde naar WordPress. Figments.wordpress.com was al bezet, dus werd het jennnsfigments.wordpress.com, want een totaal andere naam wilde ik ook niet. Tot slot ging ik over naar mijn huidige domeinnaam.

Top 3 zoektermen waarmee ik gevonden word:
1. Home is were the heart is
2. Gedachtenspinsels
3. Roller derby Nijmegen

Aantal berichten die op mijn blog te lezen zijn:
Op het moment van typen 835, met deze erbij dus 836.

Aantal concepten opgeslagen:
77

Totaal aantal reacties die gegeven zijn:
7948

Top 3 reacties (gebaseerd op de laatste 1000):
1. Morgaine
2. Sabine
3. Saskia

Bericht met de meeste reacties:
Stel je even voor! Nog niet gedaan? Je mag je alsnog voorstellen.

Uit het archief, top 3 best bekeken artikelen:
1. Nationale pannenkoekendag: 3x pannenkoek anders
2. Recept: vegetarische champignonburgers
3. Hongaars geheimendoosje

Wat zou jij nog graag willen weten over mijn blog? Stel je vraag hier, aan het eind van de maand zal ik alle binnengekomen vragen beantwoorden.

23 gedachtes over “Happy Blog Birthday to me!

  1. Van harte gefeliciteerd en die link naar web-log en dan sanoma home, hahahaha ja crisis!!! Ja jullie kunnen.. overzetten bla, moest je wel in kunnen loggen wat ik dus niet meer kon, ook niet na herstel etc… gosh, wat een trauma, zo erg dat ik destijds besloot te stoppen 😉 Even maar dacht ik, of voor altijd?

    Nou ja, jij bent door gegaan, en leuk om te zien dat ik op 1 sta qua reacties, hahaha want ik lees je nog geen jaar van die 7 😉

    En mijzelf voorstellen, als ik dat nog niet gedaan heb, ga zo even kijken, is dat nog nodig Jenn? 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.