Afgelopen week… #48

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Onze heerlijke champignonschotel, stamppot andijvie, heerlijke hapjes bij het Safaripark en op pakjesavond besloten we weer eens te gaan gourmetten.

Wat ik gedaan heb:
Bijzonder weinig eigenlijk. Werken, klussen, sporten en een avond weg, dat was het wel.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
58208

Wat me blij maakte:
Dat het nog niet sneeuwt, dat je steeds meer kerstverlichting gaat zien, chocola, een onverwacht Sinterklaascadeautje.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Twee derbytrainingen, om de dag de oefeningen van de fysio, de oefeningen van de stoere vrouwen challenge en ik heb vier dagen gelopen voor de #santastreak. Helaas ben ik officieel al game over sinds gisteren, te veel spierpijn, het druk hebben, de kou en het roepende gourmetstel hielden me tegen. Nieuw doel om het toch niet helemaal te laten varen is om wel zoveel mogelijk dagen in december te blijven lopen.

Waar ik over schreef:
Ik schreef een review over mijn nieuwe bluetooth speaker, stelde mijn mini-bucketlist op voor de komende maand, schreef nog iets over NaNoWriMo, ik schreef over de opening van Africa by Light waar ik bij mocht zijn en tot slot deelde ik wat feitjes en cijfers over zeven jaar bloggen.

6 gedachtes over “Afgelopen week… #48

  1. Lekker sportief weekje. Jammer van de Santastreak, voor mij helaas ook een game over.. Mooi nieuw doel om toch zoveel mogelijk dagen te blijven lopen! Doe je ook mee aan de #DOcember challenge?

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.