De Liebster award #3

liebsterawardZo kom je hem tijden niet tegen, en zo duikt hij weer op in blogland. De Liebster award. Ik heb hem al twee keer eerder ingevuld en nu ben ik voor de derde keer genomineerd, door Tiffany. Aan doorgeven doe ik niet meer, maar ik vind het wel leuk om de vragen die me voorgeschoteld werden te beantwoorden, dus bij dezen mijn antwoorden:

1. Denk je dat je later, wanneer je leven ten einde loopt, spijt zal hebben van de dingen die je hebt gedaan, of net van de dingen die je nooit deed?
Ik hoop op het eerste. Ik doe liever iets, wat achteraf niet blijkt te zijn wat ik ervan had verwacht, dan dat ik iets niet doe en me altijd af zal vragen hoe het zou zijn. Ik doe mijn best om mijn dromen en wensen te verwezenlijken. Maar je hebt natuurlijk niet alles in de hand.
2. Welk lied luister je de laatste tijd vaak?
Er is eigenlijk niet een specifiek lied wat ik vaak luister, en zeker niet de laatste tijd speciaal. Ik luister veel naar de radio, maar als ik dat niet doe heb ik vaak muziek van Anouk aanstaan.
3. Wat is jouw filosofie over het leven?
Het is als een neus, haal eruit wat er in zit, haha. Voor degenen die nu denken dat ik neuspeuter: nee, absoluut niet. Maar ik vind het wel een erg leuke uitspraak. Humor, maar toch met een kern van waarheid.
4. Wat is je favoriete eten?
Dat is een strikvraag zeker? Ik kan echt niet kiezen. Ik ben gek op eten en lust bijna alles. Maar als ik dan toch specifieker moet zijn: als er kaas in zit kan het bij mij bijna niet fout zijn.
5. Weten mensen in je directe omgeving dat je blogt? Wat vinden zij ervan?
Sommige wel en sommige niet. Maar het is geen geheim. Ik geloof niet dat er veel mensen die ik persoonlijk ken meelezen. Zo wel, meldt u! Dat kan ook als je zelf geen site hebt.
6. Aan welke datum heb je een speciale herinnering? Waarom?
Er zijn wel meer datums waar ik een speciale herinnering aan heb, om verschillende redenen.
7. Over welk onderwerp zou je Tiffany graag nog zien bloggen?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik je blog nog niet kende *bloos*. Ik kwam voor het eerst op je blog via de Happy Challenge. Geen suggesties dus, maar ik ben je gaan volgen, je hebt een mooie blog.
8. Wanneer heb je voor het laatst gehuild? Welke reden had dit?
Ik huil heel snel. Ik voelde van de week nog een traantje prikken bij de gedachte aan iets verdrietigs wat iemand is overkomen.
9. Wat is jouw idee van geluk?
Tevreden zijn met wat je hebt en je niet ongelukkig laten maken door alles wat je niet hebt. Genieten van het leven, genieten van kleine dingen.
10. Welke is jouw favoriete serie?
Ik vind heel veel series leuk. Maar ik ga denk ik voor Grey’s Anatomy. Of Charmed.
11. Wat is jouw favoriete quote?
Winners never quit. Quitters will never win.

4 gedachtes over “De Liebster award #3

  1. Leuke antwoorden heb je gegeven! Ik wist niet dat het iets was wat al langer rondging in het blogwereldje, maar ik blog dan ook nog niet lang šŸ™‚ Dankjewel voor je mooie compliment trouwens, ik vind je blog ook erg leuk! De Happychallenge op zich is al erg fijn, maar ook leer ik steeds meer fijne blogs kennen zoals die van jou. Extra leuk!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.