Project positief tag

Bron: www.bright.nl
Bron: http://www.bright.nl

Op verschillende blogs zag ik hem al voorbij komen, de Project Positief Tag van Dagmar Valerie. Een heerlijke feel good vragenlijst die volop positiviteit uitstraalt. Al een tijdje staat hij ook op mijn lijstje om in te vullen en al ben ik wat laat, hier is hij dan!

Wat is je favoriete quote en waarom?
Ik hou van quotes, ze zijn vaak inspirerend en motiverend. Nog niet zo lang geleden schreef ik een blogje over een paar van mijn favorieten.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Dit is een vraag die ook bij de Happy Challenge voorbij is gekomen. Tijdens de challenge zijn we op verschillende manieren bezig geweest met onze dromen. Ik heb geschreven over mijn dromen en ze in een blogje gevisualiseerd. Wat ik toen geschreven heb is nog steeds zo.

Wat betekent geluk voor jou?
Liefde, geaccepteerd worden zoals je bent, Lachen, vrolijkheid, dingen doen die je energie geven. Maar ook een stukje tevredenheid, blij zijn met wat je hebt in plaats van je alleen maar druk te maken om wat je niet hebt. En delen, omdat geluk zich vermenigvuldigd als je het deelt.

Wat kan jou ontzettend opvrolijken?
Van een grappig kattenfilmpje word ik altijd weer blij. Ook onze konijnen weten altijd wel een glimlach op mijn gezicht te toveren met hun gekkigheden. En waar ik ook vrolijk van word is iemand die me aan het lachen kan maken.

Waarvoor mogen we je ’s nachts wakker maken?
Eerlijk? Eigenlijk alleen voor een noodgeval. Als er iets is sta ik altijd voor mijn vrienden klaar en mogen ze bij me aankloppen, al is het midden in de nacht. Maar anders slaap ik graag door.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Gelukkig heb ik veel kunnen lachen de afgelopen week. Maar mijn laatste lachbui was vanavond. Ik zag een grappig filmpje op Facebook en schoot in de lach, Lief kwam ook kijken en moest ook lachen, waardoor we elkaar maar bleven aansteken en minutenlang de slappe lach hadden. Heerlijk.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Ook daar was een opdracht over tijdens de Happy Challenge. In dit blogje beschrijf ik onder andere vijf dingen waar ik trots op ben. En ik sta nog steeds achter wat ik toen geschreven heb, eigenlijk heb ik er niks aan toe te voegen.

Welke boodschap zou je aan anderen mee willen geven?
Wees niet onzeker over jezelf! Het is zo ontzettend zonde van je tijd om je druk te maken over wat een ander van je vindt. Wees jezelf, en wees trots op jezelf, je bent het waard!

15 gedachtes over “Project positief tag

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.