Tag | Creatieve tag

pexels-photo-207665.jpeg

Foto door Pixabay op Pexels.com | Door Daisy werd ik getagd voor deze leuke creatieve tag. Ik ben graag creatief bezig, dus ik vond het zeker leuk om hem in te vullen. Dus heb je altijd al willen weten wat mijn grootste creatieve blunder is, of wat ik nog graag zou willen hebben? Lees dan snel verder. Deze tag is bedacht door Laura.

Wat maak je vooral?
Van alles eigenlijk. Ik maak graag kaarten, met 3D of handlettering bijvoorbeeld, en die probeer ik ook een beetje af te stemmen op degene die de kaart gaat krijgen. Maar ik teken ook graag, en hotfixen vind ik ook leuk om te doen. En knutselen, maar dat doe ik eigenlijk alleen als ik een doel heb voor het resultaat. Sinds kort ben ik ook bezig met haken, maar dat vind ik nog best lastig.

img_7728
Mijn kussenhoes

Hoe lang ben je al creatief bezig?
Ik vond het als kind al heerlijk om te tekenen en te knutselen. Volgens mij staat er bij mijn ouders op zolder nog een doos vol met tekeningen en knutselwerkjes. Het heeft er eigenlijk altijd al wel in gezeten.

Grote projecten of kleine werkjes?
Meestal kleine werkjes. Een groot project is ook leuk hoor, maar ik kan zo even niks bedenken wat ik daar onder zou zien.

Zelf bedacht of goed gejat?
Een beetje van allebei. Ik bedenk heel veel zelf en zal nooit iets één op één overnemen, maar ik laat me zeker wel inspireren door dingen die ik bijvoorbeeld op Pinterest zie, of in Facebookgroepen.

Pinterest of Welke.nl?
Die laatste kende ik voor het invullen van deze tag helemaal niet, dus ik ga voor Pinterest.

img_2250
Handlettering

1 project per keer, of alles door elkaar?
Alles door elkaar, maar per ‘soort’ maar één ding tegelijk, ik zal bijvoorbeeld niet snel meerdere kaarten tegelijk maken.

Ali, Action of merk?
Ik bestel eigenlijk maar weinig bij Ali, voor het meeste ga ik toch naar de Action, of de Hema, of de plaatselijke hobbywinkel.

Sale of presale?
Presale doe ik eigenlijk nooit, ik hou niet van wachten. Dus dan de sale. Alhoewel ik ook wel shop zonder korting hoor.

Potlood of stift?
Dat ligt er helemaal aan waarvoor. Tekenen doe ik graag met potlood, maar ook wel eens met stift, dat ligt ook aan de tekening die ik maak. Handlettering doe ik eerst met potlood en daarna trek ik het over met fineliner, en voor kleur op mijn kaarten gebruik ik meestal de Twinmarkers. Kleurplaten doe ik bijna altijd met stift.

Lijm of dubbelzijdig tape?
Ligt er ook aan waarvoor. Als ik met papier werk gebruik ik het liefst tape, want dat blijft mooi vlak terwijl lijm meestal niet egaal is. Maar voor andere dingen gebruik ik graag lijm, dat is meestal steviger.

Knippen of snijden?
Rechte stukken snijden, andere dingen knippen.

Georganiseerd of chaos?
Georganiseerde chaos. Het ziet er niet uit, maar ik weet precies waar alles ligt. En als ik nergens mee bezig ben is het keurig opgeruimd hoor.

Eigen kamer of gezamenlijke ruimte?
Ik zit meestal aan de keukentafel. Of in de tuin als het zomer is.

img_1317.jpg
Kerstlichtjes

Genoeg plek of te krap?
Te krap! Of zou ik gewoon te veel spullen hebben?

Creatieve wens?
Ik zou heel graag een plotter willen kopen. Ik heb zo veel ideeën om daarmee te maken. Verder zou ik het eigennlijk niet weten. Er staan regelmatig kleine dingen op mijn wishlist, maar op het moment kan ik goed vooruit.

Creatieve blunder?
Niks spannends eigenlijk. Een kaart maken en met mijn hand de inkt uitvegen, een vlek maken op een goed gelukte tekening, dat soort dingen, overkomt iedereen wel eens denk ik.

Creatieve tip?
Gewoon doen wat je leuk vindt!

 

2 gedachtes over “Tag | Creatieve tag

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.