Handlettering | kaartjes

Het is al weer een tijdje geleden dat ik kaartjes heb laten zien die ik gemaakt heb. In de tussentijd heb ik er wel weer een paar gemaakt, dus ik kan er wel weer een aantal laten zien.

img_2253

Deze was eigenlijk niet voor een speciale gelegenheid, ik kwam de tekst tegen op Facebook en ik vond hem zo leuk dat ik er een kaartje bij wilde maken. De afbeelding van de chihuahua heb ik nagetekend van internet. Deze hangt nog bij ons op het prikbord.
Ik heb voor dit kaartje alleen een zwarte fineliner gebruikt.

img_2250

Deze maakte ik voor een bruiloft. Ik wilde iets grappigs maken, en volgens mij is dat wel gelukt. Een beetje van mezelf en een beetje van Pinterest.
Ik gebruikte hiervoor een zwarte fineliner en de Twinmarkers van de Action.

img_2251

Een heel simpel kaartje eigenlijk, maar ik vind hem mooi in zijn eenvoud. Op de foto is het niet duidelijk te zien, maar het hartje is goudkleurig.
Ik gebruikte hiervoor een metallic Twinmarker van de Action en een zwarte fineliner.

img_2200

En nog een bruiloftskaartje, deze is met zilver en goud, al komt dat ook hier niet zo goed over op de foto.
Ik gebruikte een metallic Twinmarker en een gewone Twinmarker van de Action, een zwarte fineliner en zilveren washi tape.

 

7 gedachtes over “Handlettering | kaartjes

  1. Leuk! Ik zou willen dat ik wat meer tijd had voor dit soort creatieve uitspattingen. Maar als ik een bruiloft heb neem ik er sowieso altijd wel even de tijd voor om een personalized kaartje te maken šŸ™‚ Ik bewaar ook altijd alles waar mee te knutselen is, vooral als het blinkt, van gebruikte verpakkingen met mooi karton tot kraaltjes die van een shirtje zijn gevallen šŸ˜€

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.