Onze mini-vakantie in foto’s

img_3103Met de bon uit mijn kerstpakket kon ik onder andere kiezen voor een ‘weekendjeweg-card’. Toen we zagen dat we hiermee ook een huisje konden boeken besloten we spontaan een midweekje te boeken. Begin januari reserveerde ik, en nog geen drie weken later gingen we al.

Vorige week was het zover, maandagmiddag  vertrokken we naar ons huisje in Reuver, Limburg. We hadden een tweepersoons huisje geboekt, klein maar fijn.

(bovenstaande foto’s van Landal Greenparks, de rest van de foto’s zijn van mij)
Dit was ons huisje. Schattig, een beetje oud, maar het gaf echt een vakantiegevoel. Groot genoeg voor ons samen.

reuver plattegrond

In het omcirkelde huisje zaten wij. Lekker dichtbij alle faciliteiten.

img_3117

Niet zo’n scherpe foto, want er zat een raam tussen en die beestjes zijn zó snel, maar we hadden een schattige bezoeker dinsdag. Hij kwam een paar keer voorbij, maar de dagen daarna heb ik hem (of haar) helaas niet meer gezien. Ik had graag een betere foto gemaakt.

img_3151

Dinsdag gingen we een middag naar de Outlet in Roermond. Ik heb veel gezien, en het was erg gezellig, maar uiteindelijk kocht ik maar één ding. Een verjaardagscadeautje voor mezelf, nieuwe hardloopschoenen.

Woensdag had ik zowaar een witte verjaardag. Dat is lang geleden! Ik hou eigenlijk niet zo van sneeuw, maar zo op vakantie vond ik het toch wel leuk. En het leverde mooie plaatjes op.

img_3121

He, ik dacht toch écht dat we een witte chihuahua hadden.

img_3128

Maar gelukkig hebben we water, en waren ze zo weer schoon.

img_3135

’s Avonds gingen we lekker uit eten bij een pizzaria. Deze pizza was net zo lekker als hij eruit zag.

Dit was ons uitzicht vanuit het huisje. Dag twee en dag drie. Ja, dit zijn echt dezelfde bomen, nee, die laatste is echt geen zwart-wit foto.

img_3114

Macho was gek op de eendjes, al snapte hij niet helemaal dat hij niet het water in mocht om ze te pakken.
Het was een heel mooi park, autovrij, midden in de natuur. Kindvriendelijk ook, al hebben we daar zelf niet zoveel aan.
We hebben veel gewandeld, en gezwommen. Van het zwembad heb ik geen foto’s, ik heb mijn telefoon lekker in mijn kluisje gehouden en bovendien vond ik het niet netjes om vreemde mensen te fotograferen en online te plaatsen. Maar het zwembad was geweldig. We houden allebei van zwemmen, dus dat hebben we iedere dag wel even gedaan.
We hebben ontzettend genoten van onze mini-vakantie. Even eruit, even helemaal niks moeten en alle tijd voor elkaar. Het was heerlijk, en dit gaan we zeker vaker doen.

7 gedachtes over “Onze mini-vakantie in foto’s

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.