3x Too Good To Go

De laatste keer dat ik iets schreef over Too Good To Go deelde was in februari. Inmiddels zijn we een paar maanden verder, en ik heb op een aantal nieuwe plaatsen een bon  kunnen kopen.

Crudo – Nijmegen
Crudo stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Het is een plantaardig eetcafé in het centrum van Nijmegen, met een winkel erbij. Ze hebben niet vaak bonnen, dus toen ik er een tijdje terug één zag verschijnen heb ik hem meteen gekocht.

img_4425

Ik kreeg deze drie verpakkingen Tofurky worst. In eerste instantie was ik een beetje teleurgesteld, want ik hoopte dat ik iets uit het restaurant mee zou krijgen. Maar de teleurstelling was over toen ik ze diezelfde avond ging proeven. Dit is heerlijk! Het zijn plantaardige worsten op basis van tofu, en ze zijn lekker pikant. Ze zijn inmiddels op, maar als ik weer eens in het centrum ben ga ik zeker even bij Crudo langs om ze weer in te slaan.

Herman Kuijper – Amstelveen
Ik was een tijdje terug voor een interne sollicitatie in Amstelveen, en natuurlijk moest ik proberen om iets te scoren wat ook qua ophaaltijden haalbaar was. En dat werd deze. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar ik kreeg een mooi pakket.

img_4426

Het bleek een groothandel in Aziatisch eten te zijn, en ze gaven aan dat ze voor hooguit één of twee dagen meededen omdat ze toevallig die week veel over hadden. Het was een uitgebreid pakket met allemaal dingen die ik normaal niet zo snel in huis zou hebben, leuk om eens te proberen en het viel allemaal goed in de smaak. Het zijn onder andere verschillende soorten chips, crackers, rijstnoedels, ijsthee en sojasaus.

Bakker Bart – Beuningen
De Bakker Bart hier is altijd snel uitverkocht, en inmiddels snap ik ook waarom. Vorige week wist ik een bon te scoren omdat er in de middag nog iets beschikbaar kwam, en ik kreeg een enorm pakket mee.

img_4427

Twee kaasstengels, twee chocoladebroodjes, vijf ‘Bartjes’, drie croissants, twee mini-appelflappen, twee worstenbroodjes, vier kaiserbroodjes, een soort noten-krentenbroodje, twee muffins, een gevulde koek, drie grote appelflappen en een heel brood. Ik denk dat dit het grootste pakket is geweest wat ik tot nu toe heb gehad. Deze ga ik zeker vaker kopen.

Ken jij Too Good To Go al?

4 gedachtes over “3x Too Good To Go

  1. Wauw, dat pakket van Bakker Bart is echt een goede score! Ik kan me voorstellen dat je daar blij mee was. Tofuworst had ik nog nooit van gehoord, maar het klinkt eigenlijk wel beter dan ik bij het zien van het plaatje dacht 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.