Blog | Huishoudelijke mededelingen + ask me anything

pexels-photo-262508-3.jpegFoto door Pixabay op Pexels.com | Er komen een paar veranderingen aan in de vaste categorieën, en daar wilde ik toch even een toelichting op geven, dus vandaar even een blogje met huishoudelijke mededelingen. Ook ben ik erg benieuwd wat jullie nog van mij zouden willen weten, dus in de reacties kun je straks al je vragen kwijt.

Afgelopen week…
Mijn vaste rubriek op zondag, Afgelopen week…, gaat stoppen. Er staan 211 blogs online, dat is ruim vier jaar aan weekoverzichten en ik ben toe aan iets anders.
Er zal wel iets van een terugblik voor in de plaats komen, maar ik denk dat het een maandelijkse terugblik gaat worden. Hoe deze er precies uit komt te zien is nog een verrassing, ook voor mezelf.
Op zondag komt hier geen vaste rubriek voor in de plaats. Er kan gewoon een random blogpost online komen. Of er komt niks. Net als andere dagen eigenlijk.

De Vega-test
Toen ik begon met de vega-tests was het idee om één keer in de zoveel tijd een aantal producten op een rijtje te zetten. Maar na een paar weken was het min of meer zo gegroeid dat er iedere donderdag een test online kwam.
En nu… is de inspiratie een beetje op. Er valt natuurlijk nog genoeg te proeven, en daar blijf ik ook zeker mee doorgaan, maar op dit moment is zo’n beetje alles wat ik geproefd heb wel in een test voorbij gekomen.
Misschien is het al opgevallen dat ik niet meer wekelijks een test heb geplaatst. In december had ik een maand pauze aangekondigd omdat ik zo veel andere blogs wilde plaatsen, maar ook in januari kwamen er maar twee online.
Ik ga niet helemaal stoppen met deze rubriek, maar wel even terug naar hoe ik het in het begin gepland had: wanneer ik een aantal dingen die bij elkaar passen heb geproefd zet ik ze op een rijtje. Geen wekelijkse test meer dus, maar hij komt zeker nog eens voorbij, er komen tenslotte steeds meer nieuwe dingen op de markt.

Ask me anything
En dan nu tijd voor jullie. Ik vind het altijd leuk om jullie vragen te beantwoorden, en het is al weer bijna een jaar geleden dat ik dat gedaan heb. Is er iets wat je altijd al van mij hebt willen weten? Laat je vraag achter in de reacties, dan lees je het antwoord binnenkort.

Een gedachte over “Blog | Huishoudelijke mededelingen + ask me anything

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.