Afgelopen week… #209

zfhahf

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten de restjes van het weekend op, ik had quiche en pastasalade mee teruggenomen. Ook aten we onder andere zuurkoolstamppot, spinazie en bami.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
De week begon vrij rustig, ik was weer volop aan het werk en in de avonden was ik lekker bezig met lezen, schrijven, haken en andere ontspannende dingen. En ik schreef me in voor de Run For Kika.
Woensdagavond haalden we voor Lief een aanhangertje op waar we nu volop aan klussen, dus het eindigde wat drukker. Maar we vermaken ons wel.

img_3023

♥ Afgelopen week in stappen
59.852

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Aan alle jongesn van wie ik hield’ uit, en ook de volgende twee delen, ‘P.S. ik hou nog steeds van je’ en ‘Veel liefs Lara Jean’ las ik uit. Daarna las ik ‘Bird Box’ uit en begon ik in ‘Babe you got this’.

♥ Afgelopen week in sport
Ik ging lekker naar de sportschool, pakte het lunchwandelen weer op en ging een rondje hardlopen.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deelde het recept van de quiche die ik maakte, schreef een recensie van de serie ‘Onbreekbaar’, schreef iets over computerspelletjes en deed een vega-test.

6 gedachtes over “Afgelopen week… #209

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.