Gelezen | Onbreekbaar trilogie van Lisette Jonkman

onbreekbaar

Als Abby haar blaaskakerige buurjongen Ferdi ontmoet, is haar eerste gedachte dat hij een dertien-in-een-dozijn-corpsbal is. Ze besteedt geen extra aandacht aan hem, maar dan redt hij haar uit een potentieel gevaarlijke situatie met haar bezitterige ex Tom en leert ze een heel andere kant van hem kennen.

Deze serie van Lisette Jonkman was één van de redenen dat ik het Kobo Plus abonnement wilde proberen. Voor deel 1 nam ik het proefabonnement, deel 2 viel daar net buiten, dus ik verlengde, en voor deel 3 nam ik nog een maandje erbij. Geslaagde marketing dus, deze serie is verslavend.
De hoofdpersonen uit deze serie zijn Abby en Ferdi, die je misschien kent uit de serie Verkikkerd. Ik had deze nog niet gelezen, dus voor mij waren het nieuwe personages. Er wordt afwisselend een hoofdstuk vanuit het perspectief van Abby en Ferdi geschreven. Hierdoor leer je beide personages goed kennen en begrijpen.
De boeken zijn vlot geschreven, vol humor en je vliegt er doorheen. Vanaf de eerste bladzijde wordt je in het verhaal gezogen. Lisette wordt wel eens ‘de grappigste schrijfster van Nederland’ genoemd, en dat maakt ze met deze serie zeker waar. Ik heb hardop moeten lachen om sommige passages.
Onbreekbaar is een heerlijke, romantische feelgood-serie. Aanrader voor iedereen die graag een chicklit op zijn tijd leest, of voor iedereen die graag iets luchtigs leest. Maar niet té luchtig, want ook serieuze onderwerpen worden niet vermeden.
De serie bestaat uit drie delen: Buren With Benefits, Onbegrensde Liefde en Op Gevoel.

De links in deze post zijn affiliate links. Zie mijn disclaimer voor meer info.

3 gedachtes over “Gelezen | Onbreekbaar trilogie van Lisette Jonkman

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.