Tip: feest van het licht in museumpark Oriëntalis

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekstBen je nog op zoek naar een leuk uitje voor in de kerstvakantie? Met of zonder kinderen? Van 21 december tot en met 6 januari is het Feest Van Licht in Museumpark Oriëntalis in Heilig Landstichting (bij Nijmegen), een uitje voor de hele familie, met onder andere de grootste kerststal van Europa.

Dit jaar is de laatste kans om de grootste kerststal van Europa in het museumpark te bewonderen. De reusachtige kijkdoos is maar liefst honderd vierkante meter groot, en er kan van alle kanten in gekeken worden. Op elke plek is weer iets nieuws te ontdekken.
Ik ben erg benieuwd naar de kerststal, dus ik ga zeker een kijkje nemen en hopelijk mooie foto’s maken.

Foto van Museumpark Oriëntalis

Naast deze enorme kerststal is er nog een heleboel te doen in het park. Kijken naar oude ambachten en ambachtelijke spullen kopen, een knikkerbaan, een miniatuurkermis en natuurlijk een kerstmarkt. Er zijn verschillende workshops voor kinderen en volwassenen, er worden verhalen verteld (misschien zelfs door yours truly, maar dat is nog niet helemaal zeker), er worden liederen en gedichten voorgedragen en er zijn verschillende optredens voor jong en oud.
Ik ben er zelf ook bijna iedere dag, bij mij kun je je laten schminken en ik doe niet aan leeftijdsdiscriminatie dus iedereen is welkom. Mocht je toevallig van plan zijn om het Feest van Licht te bezoeken, kom dan vooral even hoi zeggen, vind ik leuk!

Het museum is geopend van 11.00-18.00. Op 21, 22, 27, 28 en 29 december zelfs tot 20:00.
Op 21 december hoeven kinderen geen entree te betalen.
Nog een laatste tip: via Social Deal kun je tickets kopen voor € 5,25.

Kom je gezellig langs?

4 gedachtes over “Tip: feest van het licht in museumpark Oriëntalis

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.