New in: Customized hoodie + WINACTIE

Sinds ik op internet een hoodie heb gezien die ik inclusief verzendkosten en douanekosten véél te duur vond was ik op zoek naar een plek om zelf zoiets te laten drukken. Toen ik benaderd werd door GoCustomized om één van hun producten te reviewen wist ik dan ook meteen: ik moest mijn hoodie bedrukken.

Ik ging aan de slag met het programma op de site om de hoodie naar wens te maken. Het werkt heel eenvoudig. Eerst kies je de kleur en de maat (helaas was er geen knalroze, dus koos ik voor zwart). Vervolgens kun je als je dat wil een afbeelding uploaden. Je kunt de lay-out kiezen, en tot slot kun je tekst, stickers en filters toevoegen. Als je ontwerp naar wens is kun je verder gaan met bestellen.

Het ontwerp

Na een paar dagen kwam de hoodie binnen. Iets later dan werd aangegeven op de site, maar het was tenslotte Sinterklaastijd, dus ik vond dat niet storend.
En hij zat als gegoten. Het is een heerlijke stof, lekker soepel en heerlijk zacht van binnen. Een lekkere warme trui om in weg te kruipen. Qua maat valt de hoodie normaal.

img_2272.jpg
De letters waren iets minder fel dan ik had gehoopt, maar de opdruk ziet er goed uit. Het is niet zo’n ‘plakkaat’ wat je wel eens ziet, wat je er bijna zelf weer af kunt krabben, het zit er hartstikke mooi op. De eerste wasbeurt heeft hij ook goed doorstaan. Ik ga deze zeker veel dragen deze winter!

Winactie
Ik had een aantal winacties beloofd voor december, en hier is er weer één. Van GoCustomized mag ik een customized telefoonhoesje weggeven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een telefoonhoesje met foto. Wat moet je hiervoor doen?

♥ Geef onder dit bericht aan dat je meedoet
♥ Geef een geldig e-mailadres op zodat ik je kan benaderen

Natuurlijk zou ik het ook erg leuk vinden als je me wil volgen op Bloglovin’.

Meedoen kan tot 22 december 23:59. Op 23 december maak ik de winnaar bekend.

gc

5 gedachtes over “New in: Customized hoodie + WINACTIE

  1. Oh wat enorm leuk! Ik heb net mijn mobiele abonnement mogen verlengen. Zou heel graag een mooi nieuw telefoonhoesje voor mijn nieuwe telefoon willen. Hoe gaaf om dat met een zelfgekozen foto te kunnen doen. Graag.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.