Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2018

instagram-normal
commons.wikimedia.org

De eerste terugblik op het afgelopen jaar. Net als eerdere jaren begin ik met deze terugblik aan de hand van de negen foto’s van 2018 op Instagram met de meeste likes. Hij heeft ook al op Instagram gestaan, maar bij dezen ook hier, met een beetje meer tekst. 

Eerder was hier een site voor waar je de beste negen foto’s kon opvragen. Ik heb daar nu geen werkende site voor gevonden, maar de statistieken van Instagram zelf geven ze ook weer.
De afgelopen twee jaar waren het alleen maar sportfoto’s, dit jaar is er gelukkig wel iets meer variatie. Ik sport wel veel en graag, maar het is niet alles waar mijn leven uit bestaat.

img_2256

De eerste, derde en zesde foto hebben vooral met het afvallen te maken. Een en drie spreken voor zich denk ik, en nummer zes geeft het verschil goed weer als je naar mijn hoofd keek. Overigens vind ik de beide foto’s die ik hier vergelijk erg mooi, maar er is wel een duidelijk verschil.
De tweede, vierde en vijfde foto zijn van een eenvoudig rondje hardlopen in de wijk. Ik plaats niet van ieder hardlooprondje een foto op Instagram, maar hardloopfoto’s doen het altijd goed.
Foto zeven is gemaakt nadat mijn tattoo gezet is. Ik vind het leuk dat deze ook in het overzicht staat, hij is nog behoorlijk recent, maar het was zeker één van de hoogtepunten van mijn jaar.
Foto acht vind ik gewoon heel mooi. De herfstkleuren, en natuurlijk de hondjes. Ik ben veel in het bos geweest in de herfst, en ik heb veel mooie foto’s gemaakt. Leuk dat één daarvan bij de beste negen terecht gekomen is.
En tot slot mijn nieuwe boekenkast. Ook zeker een hoogtepuntje. Niet per se de boekenkast zelf, hoewel ik daar natuurlijk hartstikke blij mee ben, maar wel de verbouwingen in huis, en vooral het resultaat daarvan.

Ik vind het overzichtje weer erg leuk. Mooi dat het een keer niet alleen sportfoto’s zijn. Natuurlijk kun je onmogelijk een heel jaar in negen foto’s samenvatten, maar dit waren absoluut fijne momenten.

7 gedachtes over “Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2018

  1. Ik hoop eigenlijk dat die site ook voor dit jaar nog online komt 🙂 Waar kan jij dan zien dat dit je beste 9 foto’s zijn?
    Leuk overzicht, tof ook dat je tattoo er tussen staat!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.