Afgelopen week… #202

zfhahfIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
Eigenlijk hadden we best een normale eetweek. Oke, we bestelden een keer Chinees en we aten een keer buiten de deur, maar verder aten we vrij normaal en gezond. Met onder andere bloemkool, rode kool, spinazie.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen

Ik was lekker aan het werk, met een fijne toevoeging aan mijn functie. Verder deed ik eigenlijk weinig bijzonders. Lekker wandelen, de zon onder zien gaan, lezen en mijn pakketje voor de Sint enveloppenswap afmaken. Ik schreef zelfs nog een last minute sinterklaasgedicht, dat was lang geleden! img_2210

Ik ging de 50.000 woorden voorbij en won NaNoWriMo, kreeg leuke pakketjes, waaronder mijn cadeautje voor de enveloppenswap, en er was zoals altijd veel knuffeltijd.
Gisteren en vandaag waren we lekker vrij en zijn we druk bezig geweest in huis. Opruimen, schoonmaken, en de kerstboom opzetten. En natuurlijk gingen ook de eerste vakjes van mijn adventskalender open. En ik handletterde een kaartje voor iemand die met pensioen gaat. Gisteravond namen we nog even een kijkje op de kerstmarkt in Kleve.

img_2209

♥ Afgelopen week in sport
Lekker wandelen, een rondje hardlopen en wat losse oefeningen.

♥ Afgelopen week werd ik blij van
De kerstboom opzetten, chocola, de beestjes, mooie zonsondergangen, even naar de kerstmarkt, knuffeltijd, rustig aan doen, mijn adventskalender, appeltjes uit eigen tuin, veel opgeruimd.

♥ Afgelopen week in stappen
59.930

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘En dan nu het goede nieuws’ uit en begon in ‘De gevleugelde kat’ van Isabel Hoving.

♥ Afgelopen week schreef ik

Ik schreef over het eetcafé waar we onlangs aten, ik schreef over NaNoWriMo, deed een nieuwe vega-test, kletste wat en deelde mijn nieuwe maanddoelen.

2 gedachtes over “Afgelopen week… #202

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.