Gewoon even kletsen

blaEindelijk weekend! Vandaag was een lange dag, er leek bijna geen eind aan te komen. Maar uiteindelijk werd het dan toch nog half zes en kon ik naar huis. In huis is ook alles weer gedaan, dus nu hang ik op de bank.

En toen was het opeens al weer bijna december. Nog één nachtje en dan mag ik een vakje van mijn adventskalender openmaken, ik voel me net een klein kind. Ik heb bewust nog niet gekeken wat erin zit, ik wil me ouderwets dagelijks laten verrassen.
Gisteren schreef ik nog een last-minute Sinterklaasgedichtje. Het is jaren geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan. Ik denk dat we toen nog Sinterklaas vierden bij mijn ouders. Maar ik kon het nog! Geen ouderwets lang gedicht van twee kantjes, maar toch, het is een gedicht. Ik ben benieuwd wat de ontvanger van mijn cadeautjes vindt en natuurlijk wat ik zelf ga krijgen.
Intussen ben ik al druk bezig met kerst. Potjes met kaarsjes, kerstkaarten en we hebben een nieuwe kerstboom besteld. Hij zit nu zo mooi in een doos, bijna zonde om uit te pakken, want je weet gewoon dat hij nooit meer zo compact in die doos zal passen. Maar daar heb ik hem niet voor besteld natuurlijk, waarschijnlijk zetten we hem dit weekend op. Hij is een slagje kleiner dan de kerstboom die we eerst hadden, dus ik ben benieuwd of ik alles kwijt kan.
Onze nieuwe droger is ook net bezorgd. Een paar dagen geleden ging hij stuk, helaas, en het repareren was duurder dan een nieuwe. Tja, ik ben helemaal voor repareren, tweede leven en zo lang mogelijk met spullen doen en zo, maar soms moet je ook aan je eigen portemonnee denken hoor.
Maar hij staat, en hij werkt. Ik ga nog even een boek pakken, lekker huismusserig op de vrijdagavond. Fijn weekend!

4 gedachtes over “Gewoon even kletsen

  1. Altijd leuk een nieuwe kerstboom en precies wat je zegt, hij gaat nooit meer zo strak terug in de doos 😀 Maar het versieren is ook te leuk 🙂 Wij hebben geen droger in huis, wasmachine en droogrek vind ik genoeg 🙂

    Like

  2. Hier nu net andersom afgelopen vrijdag, hahahaha van huismusserig naar doenerig en totaal uit mijn comfort zone lekker uit geweest met mijn lief 😉 En daarna een weekend die te snel ging met eigenlijk te weinig tijd voor ons zelf… it can happen 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.