December mini-bucketlist

decemberHet is alweer december! De maand van de feestdagen, de terugblikken en de goede voornemens. Ik ben geen wintermens, maar ik hou wel van december. November was fijn, ik hoop dat december minstens net zo fijn gaat worden.

Ook qua doelen heb ik het in november goed gedaan. Ik wilde allereerst NaNoWriMo halen, en ondanks de slechte start is dat ruim gelukt. Ik schreef zelfs de meeste woorden ooit sinds ik meedoe.
Daarnaast wilde ik op zoek naar een leuke kerstgerelateerde run om het jaar mee af te sluiten. Via Twitter stuitte ik op de Santarun in Wijchen, en die is het geworden. De opbrengst gaat naar de voedselbank, dat vond ik een mooi extra pluspunt. Ik heb me meteen ingeschreven.
En tot slot wilde ik een begin maken met de kerstkaarten. Eigenlijk maak ik de weinige kerstkaarten die ik stuur altijd zelf, maar we kregen een grote doos met kerstkaarten en het is ook zonde om die niet te gebruiken, ze zijn zo mooi. Dus ben ik begonnen met het schrijven van de kaarten. En om toch iets zelf te doen maak ik voor iedereen iets persoonlijks van de binnenkant.
Allemaal gehaald dus. Tijd voor doelen voor december.

♥ Minstens tien keer naar de sportschool. Ik heb de sportschool een beetje verwaarloosd de laatste tijd, en ik heb er oprecht zin in om het weer fanatiek op te pakken want ik mis het behoorlijk. Tien keer moet lukken, zeker met mijn kerstvakantie in het vooruitzicht.

♥ Een kerststukje maken. Doe ik ieder jaar, ik vind dat zo leuk staan op de tafel.

♥ Kerstkaarten schrijven voor eenzame ouderen. Dat doe ik ieder jaar, ik weet nog niet hoeveel ik er dit jaar kan schrijven, maar ik wil weer een goed gevulde envelop naar het Nationaal Ouderenfonds gaan sturen.

Heb jij nog mooie plannen voor de komende maand?

 

4 gedachtes over “December mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.