Afgelopen week… #200

zfhahfIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
Afgelopen week was een rare eetweek eigenlijk, maar wel lekker. We gingen een avond uit eten in Duitsland, gisteren bestelden we pizza en ik bakte ook nog een keer pannenkoeken. Maar we aten ook verse broccoli, spinazie en boerenkoolstamppot.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik was aan het werk, maar donderdag was ik weer lekker een dagje vrij omdat ik zaterdag gewerkt heb. In de avonden ben ik lekker bezig geweest met schrijven, lezen en knutselen voor de kerstdagen.
Ook gingen we deze week veel wandelen in het bos, maakte ik mooie foto’s van de hondjes en de herfstkleuren, streepte ik iets van mijn bucketlist af (geen zorgen, er komt nog een blogpost over, ik blijf niet vaag) en gingen we naar de kerstshow bij de Intratuin in Duiven.

img_2051

♥ Afgelopen week in sport
Ik ging naar de sportschool, heb veel gewandeld en ik deed mijn losse oefeningen.

♥ Afgelopen week werd ik blij van
Lekker wandelen in de natuur, mijn plantjes, erwtensoep, mooie foto’s maken, de kerstshow bezoeken, mijn pols, de hondjes, leuke mensen om mij heen, boeken krijgen, chocola, leuke berichtjes krijgen, kerstversiering.

♥ Afgelopen week in stappen
62.486

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Stil’ uit en begon in ‘En dan nu het goede nieuws’ van Franka Hummels & Karin Sitalsing

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deelde de shoplog van de DM, schreef een persoonlijk stuk uit mijn afvalverleden, schreef een recensie over De Verborgen Universiteit, deed een nieuwe vega-test en gooide een winactie online. Doe je al mee?

4 gedachtes over “Afgelopen week… #200

  1. En een afgelopen week de 200ste editie! Van harte Jenn! hahaha dat is nogal wat, vind ik 😉

    Ennuh, de foto’s zijn gewoon te lief en mooi ook! Benieuwd wat je van je bucket list hebt af kunnen strepen dat lees ik vanzelf dan wel weer, voor nu, een hele fijne nieuwe week!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.