Review: Bluetooth speaker + WINACTIE [gesloten]

jkr-jkr-kr-1000-bluetooth-v41-speaker-met-ingebouw.jpgIk miste in huis nog altijd iets om muziek op af te spelen. Meestal gebruikte ik daarvoor mijn laptop, maar als ik lekker met een boek op de bank wil zitten heb ik niet per se zin om die aan te zetten. Van Bluetoothspeakercenter.nl kreeg ik een mooie speaker om dit op te lossen. En daar ben ik erg blij mee.

Bij Bluetoothspeakercenter.nl heb je de keus uit een groot aantal bluetooth speakers. Mijn oog viel bijna meteen op de gouden muziek box van het merk JKR. Ik ben net een ekster, ik hou van goud, en deze vond ik goed passen bij ons interieur. Want het oog wil natuurlijk ook wat.
Ik moest even wachten tot hij geleverd kon worden, maar inmiddels staat mijn speaker al even te pronken in onze woonkamer, en ik gebruik hem volop om naar mijn muziek te luisteren.
De speaker werd netjes verpakt bezorgd door de pakketdienst. De doos was wat aan de grote kant, maar gelukkig werd de leegte in de grote doos niet opgevuld met onnodig extra plastic.

jkr-jkr-kr-1000-bluetooth-v41-speaker-met-ingebouw1.jpg
Foto’s van Bluetoothspeakercenter.nl

Natuurlijk wilde ik hem meteen proberen, en het geluid is super. De draagbare speaker is eenvoudig op te laden met een USB-kabel, en de accu gaat ongeveer vier uur mee. Als je hem een half uur niet gebruikt schakelt hij automatisch uit. Hij heeft een bereik van ongeveer tien meter.
Naast muziek afspelen via Bluetooth is het ook mogelijk om er een micro SD kaart in te doen en op die manier muziek af te spelen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe geluidsbox. Hij heeft beter geluid en meer volume dan mijn laptop en is eenvoudig in gebruik. En hij ziet er nog mooi uit ook.

Winactie
Van Bluetoothspeakercenter.nl mag ik shoptegoed verloten ter waarde van € 25,00. Dit kun je besteden in de webshop, bijvoorbeeld aan één van de vele draadloze speakers.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter dat je meedoet. Zorg voor een geldig e-mailadres zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.
  • Like de Facebookpagina van Bluetoothspeakercenter.nl

Wil je een extra winkans?

Meedoen kan tot en met 23 november 23.59. Op 24 november maak ik de winnaar bekend.

bsc

8 gedachtes over “Review: Bluetooth speaker + WINACTIE [gesloten]

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.