Unboxing Vegan Lifestyle Box

De Vegan Lifestyle Box is een box vol met vegan producten. Hij zit vol met fullsize, travel size en sample producten op het gebied van food, verzorging en andere verwennerij. Ideaal om kennis te maken met nieuwe, vegan producten. Via Vegalifestyle.nl bestelde ik de allereerste box, en dit zat erin.

img_1741

♥ Twee tandpasta samples van Ecodenta
♥ Lemon Pistachio proteïn balls. Deze hebben het niet lang volgehouden, ze zijn al op. Erg lekker, het smaakt naar gezonde lemon cheesecake.
♥ Snack crackertjes
♥ Crunchy muesli
♥ Jackfruit met smokey barbecue smaak. Ik ben hier al tijden erg benieuwd naar, maar ik heb het nog nooit in de winkel gevonden.
♥ Super Granola. Ik ken deze niet, maar Eat Natural heeft altijd lekkere dingen. Ik hoop wel dat de kokos niet overheersend is.
♥ Een detox drankje.
♥ Een verjaardagskalender en twee tijdschriften.

img_1742

♥ Een lip crayon van dr. Hauschka. Een prachtige nude kleur die zeker bij me past.
♥ Een mooie oudroze nagellak.
♥ Een verzorgende olie voor de nagels.
♥ Een fullsize Ecodenta tandpasta.
♥ Een lekkere wellness olie van Douglas Home Spa.
♥ Een scrub butter van het merk Seroli De Capri.
♥ Lijnzaaddrink van het merk Omega.
♥ Een knalroze lipstick van Catrice.

Het was echt een goedgevulde box voor € 16,95 inclusief verzendkosten. Ik ben erg benieuwd naar de verschillende producten.
Ik weet niet wanneer de volgende box uitkomt (dit is niet, zoals veel boxen, een abonnementsdienst), maar ik zou hem zeker weer willen bestellen.

Kende jij de Vegan Lifestyle Box al?

 

 

 

 

8 gedachtes over “Unboxing Vegan Lifestyle Box

  1. Nee, deze kende ik nog niet, maar helaas, er zitten zoveel beauty producten in die ik toch niet gebruik, dat ik het zonde vind 😉 Ik had liever gezien dat het alleen voedsel was bijv. Wat moet ik met nagellak, of een knalroze lippenstift, ik ben bijna 47 :O hahahaha zie je het voor je? 😉

    X

    Like

  2. Het is wel een handige manier om kennis te maken met vegan denk ik, maar over het algemeen ben ik geen groot fan van dit soort pakketten omdat er toch altijd dingen in zitten waar je niet echt iets mee gaat doen. Daarmee doe je je moeite om iets voor een betere leefomgeving te doen eigenlijk weer teniet.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.