Afgelopen week… #196

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
Het was te merken dat we de vriezer weer vol met verse groenten hadden, want daar aten we volop van. Bloemkool, boontjes, worteltjes. Ik haalde ook nog een keer brood via Too Good To Go, en we bestelden een avond chinees.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Het was druk op het werk, maar in de avonden nam ik de tijd om veel te lezen en te schrijven. Ook gingen we een paar avonden naar de kermis in Nijmegen, en maakte ik veel foto’s omdat het buiten zo mooi is in de herfst.

img_1236

Ik genoot van het mooie weer, zat veel in de tuin en we maakten een heerlijke boswandeling met de hondjes.
Dinsdag was onze Macho jarig, en om dat te vieren gingen we lekker uit eten in Duitsland. Het was een spontane actie, en ik zat toevallig die ochtend nog te denken aan iets wat ik mee wilde nemen bij de DM als ik weer in Duitsland zou zijn. Kom ik er toch ’s avonds niet meer op! Ik weet nog steeds niet wat het nou was wat ik zo graag wilde hebben.

img_1235

♥ Afgelopen week in sport
Ik wandelde veel, ging naar de sportschool en liep een rondje hard.

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘De verborgen universiteit’ uit en begon in deel 2.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik liet mijn #Twitherfst pakketje zien, schreef een update over een jaar Weight Watchers, deelde 9 kleine dingen die je kan doen voor een betere wereld, testte groenteburgers en schreef over Macho’s verjaardag.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.