It’s a Dogs Life: Macho één jaar + naar de Chique Chihuahua Dag

1e5bdc86-9268-48ec-83e4-4b0863f8d168Hoi, ik kom het toetsenbord weer een keertje overnemen. Drie dagen geleden ben ik namelijk één jaar geworden! En we gingen een dagje uit, met allemaal andere kleine hondjes.

Zondag mochten we met onze baasjes mee in de auto. We gingen naar andere hondjes, zeiden ze. Nou, andere hondjes vinden we toevallig hartstikke leuk. Vriendjes maken, gezellig.
En ze hadden niks teveel gezegd hoor! Wat waren daar veel hondjes. We hoorden ze al blaffen toen we uit de auto kwamen. Sommige hondjes vonden me niet aardig, maar de meesten waren hartstikke lief.
Het was heel gezellig met de andere hondjes, maar eigenlijk hadden we het ook wel leuk gevonden om een grote speelruimte te hebben. Dat was er jammer genoeg niet, maar ook zonder speelruimte was het leuk hoor. Er waren heel veel kraampjes, en sommige mensen gaven ons een lekker snoepje.

 
Dinsdag was het zover, mijn allereerste verjaardag. Ik had natuurlijk Nina’s verjaardag al wel meegemaakt, maar voor mijzelf was het de eerste keer. Toen Nina jarig was snapte ik er niet veel van. Mensen gingen vals voor haar zingen, en ze werd heel erg verwend. Oh, en er waren soesjes, zo veel soesjes! Maar die waren voor de mensen, we mochten ze niet eens allemaal zelf opeten, zo flauw.
Maar nu was het mijn beurt. Ik mocht heel lang uitslapen, en toen ik wakker werd kreeg ik een cadeautje: een nieuwe winterjas. Voor als het vriest, zeiden ze. Daar ben ik wel blij mee hoor, want ik hou niet van kou.
’s Avonds gingen we lekker uit eten, we kregen zelfs een paar hapjes schnitzel van de baas. Daar ben ik gek op, misschien vind ik dat nog wel lekkerder dan soesjes. Ik heb een keileuke verjaardag gehad, ik kan niet wachten tot volgend jaar! 🐾

4 gedachtes over “It’s a Dogs Life: Macho één jaar + naar de Chique Chihuahua Dag

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.