Uit de brievenbus: #Twitherfst 2018

dagdsDit najaar deed ik voor de vierde keer mee met de swap via #twitfeestjes. Gisteren mochten we onze pakketjes openmaken, en het uitpakken van alle cadeautjes was zoals altijd weer een feestje.

Het pakket stond me al een kleine week aan te staren. Toen het aankwam zat er een vuilniszak omheen, en op de buitenkant stond dat ik die er af mocht halen. Dat deed ik dan ook natuurlijk, maar toen werd het natuurlijk nog moeilijker om het te laten staan tot het uitpakmoment.
Helaas ging gisteren mijn telefoon stuk, en kan ik niet meer bij de foto’s die ik gemaakt had. Met zijn laatste restje energie heb ik nog een foto kunnen redden van het uitgepakte pakket, maar ik kan dus niet meer laten zien hoe gezellig het eruit zag voordat ik het uitpakte. Maar het was een ijzeren mand met een mooie slinger vol herfstblaadjes, en natuurlijk vol cadeautjes.

twitherfst

En dit was de inhoud van het pakket. Een egel, een tekenboek, een zakje zure sticks, Tony’s Wit Framboos Knettersuiker, een thee-ei, groene cactusthee, een seedbomb, een dromenvanger, een bordje met een mooie spreuk en een setje kaarten. En natuurlijk de herfstslinger, die heeft een mooi plekje gekregen in de woonkamer.
Ik ben weer erg verwend, wat een leuke cadeautjes heb ik gekregen. Het was weer erg leuk om mee te doen, en ik heb me dan ook meteen weer ingeschreven voor de kersteditie.

4 gedachtes over “Uit de brievenbus: #Twitherfst 2018

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.