Afgelopen week… #195

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We gooiden de vriezer weer vol met verse groente, en daar hebben we deze week ook volop van gegeten. Broccoli, boontjes, worteltjes. We aten ook spinazie en gevulde paprika, en ik at een avond alleen, toen heb ik een pizza laten bezorgen. Ik had even geen zin om voor mezelf te koken.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik was lekker aan het werk, en heb veel gelezen, geschreven en fijn gesport. Gisteren had ik een drukke schminkdag, en vandaag pakte ik mijn #twitherfst pakketje uit en namen we een kijkje bij de chihuahuadag. Helaas ging mijn telefoon stuk, en kan ik niet meer bij mijn foto’s van deze week. Een beetje een kaal weekoverzicht dus, maar het is niet anders.

♥ Afgelopen week in sport
Hardlopen, sportschool en stretchoefeningen.

♥ Afgelopen week las ik
Ik las The Hate U Give uit, en Kronieken van de Academie voor Schaduwjagers, en Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction, en ik begon in De Verborgen Universiteit van Nathalie Koch.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deelde mijn mini-bucketlist voor deze maand, schreef over mijn nieuwe dekbed, gaf redenen waarom de herfst ook wel iets heeft, testte vegetarische paté en schreef een recensie over Ik Heb Geen Zin.

Hoe was jouw week?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.