Oktober Mini-bucketlist

3En zo is het alweer oktober. September was een vrij rustige maand, vergeleken bij augustus, maar toch hebben we genoeg te doen gehad. Het begint nu wel echt herfst te worden, helaas, maar we hebben wel een prachtzomer gehad. Tijd voor een terugblik op september, en natuurlijk nieuwe doelen voor oktober.

In september wilde ik een mooi herfststukje maken, en dat is gelukt. Ik zal hem vast nog wel laten zien, als ik dat niet vergeet, maar er staat een mooi stukje op tafel. Wel op de valreep hoor, ik maakte hem dit weekend.
Ik wilde ook dertig uur schrijven. En ik heb het niet altijd even nauwkeurig bijgehouden, maar ik heb zo veel geschreven, volgens mij mag ik deze wel afvinken.
En tot slot wilde ik een dag naar het strand. En daar is het helaas weer niet van gekomen. Of er was geen tijd, of het was te slecht weer om het hele eind naar het strand te rijden. Als ik ernaast zou wonen dan zou slecht weer niet zo erg zijn (en dan zou ik sowieso veel vaker op het strand te vinden zijn), maar als je er zo ver voor moet rijden is het zonde.
Goed, tijd voor nieuwe doelen.

♥ Ik wil minstens tien keer gaan hardlopen. Afstand maakt niet uit, maar ik wil wel de deur uit. Omdat het zo lekker is, maar ik er minder tijd voor neem dan ik eigenlijk zou willen.

♥ De doos onder het bed opruimen. Ja, we hebben een nette, rustgevende slaapkamer. Maar om dat voor elkaar te krijgen zijn er wel wat spullen in een doos terecht gekomen, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Die doos wil ik gaan uitzoeken, er zit veel in wat weg mag, maar ook dingen die ik wil houden.

♥ Erwtensoep maken! Ik heb al jaren het recept van mijn moeder, en het is er nog nooit van gekomen om het te maken. En het is zo lekker. Tijd om daar verandering in te brengen, al gaat hij natuurlijk wel vega worden.

Wat wil jij deze maand doen of bereiken?

3 gedachtes over “Oktober Mini-bucketlist

  1. aah die doos! zo herkenbaar! alles maar in een doos stoppen met de gedachte dat het is opgeruimd. Maar dat is natuurlijk niet echt zo….
    Ik heb ook nog een paar dozen die ik wil opruimen XD
    Sucees met je doelen

    Like

  2. Altijd fijn om het jaar met een opgeruimd huis af te sluiten! Moet vast lukken met het opruimen van die doos, maar ik herken wel dat je dat soort dingen soms eindeloos kunt uitstellen 😉 De vega erwtensoep klinkt ook nu al heerlijk trouwens.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.