Lekker slapen met het ClimaBest Drôme Dekbed van Living Comfort

DDDIn het slaapkamerblogje noemde ik het al even, we hebben sinds kort nieuwe dekbedden. En net als een rustige, nette slaapkamer, doet een fijn dekbed ook heel veel voor je nachtrust.

Ik ben iemand die het snel te warm heeft onder mijn dekbed, maar tegelijkertijd vind ik het vreselijk om het koud te hebben ’s nachts. De verwarming op de slaapkamer blijft eigenlijk altijd uit, het liefst lig ik op een frisse kamer mét een lekker warm dekbed. En zeker in de herfst en het voorjaar is dat even zoeken, en komt het regelmatig voor dat ik bibberend wakker word omdat ik ergens in mijn slaap mijn deken afgegooid heb, of juist dat ik wakker word omdat ik het te warm heb.
Van Living Comfort kreeg ik voor ons allebei een ClimaBest Drôme dekbed toegestuurd, waarmee ik dit probleem niet meer zou moeten hebben. In eerste instantie was ik hier best sceptisch over. Een dekbed wat niet te warm is op warme dagen, én niet te koud op koude dagen? Hoe dan? Maar ik had goede ervaringen met Living Comfort, een aantal jaar geleden mocht ik via hen het Energy+ Nasa traagschuim kussen proberen, en daar ben ik nog altijd erg blij mee. De dekbedden wilde ik dus graag een kans geven.

 

Ik zeg eerlijk, toen het nog zomers warm was hebben we het dekbed nog niet gebruikt en zijn we lekker onder de hoes blijven liggen. Maar toen de slaapkamer klaar was en de nachten wat kouder werden kwamen de dekbedden uit de verpakking, en ik was positief verrast.
Het eerste wat mij opviel was dat hij heerlijk zacht is. Echt zo’n dekbed waar je je helemaal in kan begraven, dat voelde alvast goed. Natuurlijk heb ik het dekbed meerdere nachten getest, bij verschillende temperaturen, voordat ik mijn bevindingen met jullie deel. En inderdaad, het dekbed doet echt wat er beloofd wordt: ik heb het nog geen enkele nacht te koud of te warm gehad sinds ik het gebruik. Ik ben benieuwd hoe het dekbed het gaat doen als het gaat vriezen, maar ik heb nu natuurlijk hoge verwachtingen.

img_2344
Het dekbed, hier nog niet in de hoes. Zoals je ziet keuren Nina en Macho hem ook helemaal goed.

Het ClimaBest Drôme dekbed is geschikt voor alle seizoenen. Het is vochtregulerend en isolerend, anti-allergisch en bevat geen schadelijke stoffen. Het kan tot 60 graden gewassen worden, en hij kan zelfs in de droger. Hij is te koop via de webshop van Living Comfort. Het dekbed wordt geleverd in een handige draagtas, zodat je hem overal mee naar toe kunt nemen.
Wij zijn erg blij met de nieuwe dekbedden. Het is heerlijk om eronder weg te kruipen, en ik kijk bíjna uit naar de zware nachtvorst. Bijna.

LC

 

3 gedachtes over “Lekker slapen met het ClimaBest Drôme Dekbed van Living Comfort

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.