Afgelopen week #186

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
Met het warme weer is de verleiding om makkelijk te eten erg groot. Wie heeft er nou echt zin om te koken met dit weer? Toch aten we onder andere verse boontjes en spinazie. Maar ook regelmatig een salade of iets van de barbecue.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
De vakantie zat er helaas weer op, dus ik ben weer de hele week aan het werk geweest. Maar in de avonden gingen we lekker zwemmen, of genieten in de tuin. Lekker met een boek, mijn schrijfwerk of mijn nieuwste diamond painting.
Vrijdagavond gingen we nog even kijken op de kermis in Eindhoven. In de avond was het niet meer zo warm, maar toch vond ik het best rustig.
Ook verstuurde ik mijn kaarten voor de vakantiekaartenswap waar ik aan meedoe, en vroeg ik weer eens een paar postcrossing adressen aan.

img_1981

♥ Afgelopen week in sport
Sport? Wasda?

♥ Afgelopen week las ik
Iets minder dan in mijn vakantie. Ik begon in ‘Kind van Ibiza’ uit de vakantiebieb, maar sloot hem weer af, ik kwam er niet doorheen. Misschien later nog eens, maar ik ga eerst verder met de andere boeken die ik nog wilde lezen. Ik begon in ‘Wederzijds’, ook in de vakantiebieb.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deelde tips om je vakantiegevoel vast te houden, schreef 3 korte recensies over boeken uit de vakantiebieb, plaatste mijn maanddoelen, schreef nog een recensie over Questioning Meat, en ik schreef over mijn plateau.

Hoe was jouw week?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.