Review: sportoordopjes + WINACTIE [Gesloten]

oordopTijdens het hardlopen luister ik graag naar muziek, maar de oordopjes die ik standaard bij mijn telefoon kreeg vallen erg snel uit mijn oren. Toen Bluetoothkoptelefoons.nl me benaderde voor een review hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Dat was zeker iets voor mij!

Toen ik net begon met hardlopen kocht ik een koptelefoon. Een heel fijn ding, en ik gebruik hem nog steeds regelmatig, maar niet voor het hardlopen. Daarvoor had hij toch te veel nadelen: het was geen bluetooth koptelefoon, dus de draden zaten soms in de weg. Het wordt snel zweterig, en bovendien hij dempt alle geluiden om me heen heel erg. Niet zo veilig in het verkeer dus.
Van Bluetoothkoptelefoons.nl mocht ik een draadloze headset uitkiezen om te reviewen, en mijn muis ging meteen naar de sport oordopjes. Al snel werd ik verliefd op deze rosé gouden set.
Helaas waren ze op dat moment niet op voorraad, dus moest ik even wachten, maar dat werd netjes vermeld. Uiteindelijk werden ze alsnog snel en netjes geleverd. In het doosje vond ik de headset, en verschillende stukken die je er op aan kunt sluiten.


Ik wilde ze natuurlijk meteen proberen. De set heeft een bereik van ongeveer 10 meter, dat vind ik best veel voor bluetooth. Heel fijn, ik kan ermee naar de tuin lopen terwijl mijn telefoon in de keuken aan het opladen is.
De wireless earbuds blijven goed zitten, ook als ik aan het hardlopen ben. Bovendien sluiten ze gelukkig niet alle externe geluiden buiten, dus dat is een extra pluspunt wat mij betreft. De set is ook spatwaterdicht. Naast muziek luisteren kun je de set ook gebruiken om handsfree gesprekken te voeren, er zit een microfoon in.

Voordat de batterij leeg is kun je ongeveer 8 uur muziek luisteren of telefoongesprekken voeren. Standby gaat hij zelfs 200 uur mee voordat je weer moet opladen.
Ik ben erg blij met deze set. De oordopjes zijn ideaal voor het sporten, maar ook in en om het huis gebruik ik ze graag om muziek te luisteren, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken.

Winactie
Van Bluetoothkoptelefoons.nl mag ik shoptegoed ter waarde van  € 25,- weggeven. Deze kun je besteden aan een draadloze koptelefoon of aan één van de vele andere bluetooth producten die deze webshop aanbiedt.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Laat een reactie achter dat je meedoet. Zorg voor een geldig e-mailadres zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.
 • Like de Facebookpagina van Bluetoothkoptelefoons.nl

Wil je een extra kans?

 • Volg mij op Bloglovin’, Instagram, Twitter of Facebook (+1)
 • Deel dit bericht op Twitter, Instagram of Facebook en tag mij daar in (+1)

13 augustus maak ik de winnaar bekend.

bkt

4 gedachtes over “Review: sportoordopjes + WINACTIE [Gesloten]

 1. He, die zijn leuk!
  Ik slijt die dingen echt bij het leven, als ik ze al zelf niet sloop door het vele gebruik, heeft poes Lola er nogal een een handje aan de kabeltjes over te bijten 😦
  Ik heb nu JBL’s waar ik erg tevreden over ben. maar een kansje om een extra paar te winnen laat ik uiteraard niet liggen

  Facebookpagina van Bluetoothkoptelefoons.nl bij deze geliked, En ik volg je geloof ik al op alle Socials 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.