Augustus mini-bucketlist

augustusJuli was de maand van de hittegolf, en de maand van mijn vakantie. Ik heb ontzettend genoten van twee weken vrij, maar ze waren wel veel te snel weer voorbij. Van mij had het nog veel langer mogen duren.

Voor juli had ik mezelf drie uitdagingen gesteld. Ik wilde meedoen met Sytse’s meditatiechallenge. Van tevoren gaf ik al aan dat ik niet zo goed ben in het bijhouden van Instagram Stories, en dat bleek inderdaad zo te zijn. Ik doe nauwelijks iets met de stories, dus die heb ik soms gemist. Maar mediteren heb ik wel veel gedaan. Ik gaf mezelf vijf bonusdagen, ik denk dat ik uiteindelijk in totaal zeven of acht dagen geen meditatie heb gedaan. Een mooie score vind ik.
Ik wilde ook The Minimalism Game ‘uitspelen’. Nou daar kan ik kort in zijn. Niet gelukt. Ik ben tot dag 20 gekomen, daarna was het ook gewoon te warm om boven fanatiek op te ruimen. En daar waren toch de meeste spullen, beneden was het met de nieuwe vloer al erg opgeruimd. Toch ben ik wel tevreden, er zijn veel onnodige spullen het huis uit gegaan en ik heb de eerdere dagen veel uitgezocht en opgeruimd. De boekenkast is in ieder geval helemaal netjes nu.
En tot slot wilde ik Camp NaNoWriMo halen. Dat is niet gelukt, en eigenlijk toch ook wel. Ik ben meer dan 1000 minuten met schrijven bezig geweest deze maand, en dat was het doel wat ik had ingesteld. Maar Camp leefde niet zo. Ik ben niet actief geweest op de site, heb alleen de eerste drie dagen mijn minuten ingevoerd. Ik vind de ‘echte’ NaNoWriMo in november toch leuker.

Voor augustus zijn er natuurlijk weer nieuwe doelen:

♥ Minstens tien keer naar de sportschool. De laatste weken ben ik er een stuk minder dan ik eigenlijk zou willen, dus het is hoog tijd om mezelf een schop onder mijn kont te geven.

♥ 10 postcrossing kaartjes versturen. Ik was al even niet meer actief om verschillende redenen, maar ik vind het zo leuk om te doen. Dus vandaag heb ik mijn account weer geactiveerd en de eerste adressen aangevraagd.

♥ Meedoen met de zwemvierdaagse hier in het dorp.

Heb jij doelen of plannen voor de komende maand?

7 gedachtes over “Augustus mini-bucketlist

 1. Ik zat toevallig pasgeleden weer te denken aan postcrossing en wat ik daar nou mee wil. Ik vind het ook echt enorm leuk, maar ik baal er zo van dat de prijzen steeds verder omhoog gaan.

  Like

 2. Oooh, tien keer naar de sportschool! Ambitieus! Ik heb als doel gesteld minstens vier keer hardlopen haha. Hoop dat het je allemaal lukt. Is toch fijn als je doelen kunt afstrepen.

  Like

 3. Succes met je doelen voor deze maand.
  Zelf hoop ik nu eindelijk eens die goede sprong over de golf te kunnen maken met wakeboarden . Heel frustrerend als je zoonlief het met twee vingers in zn neus ziet doen en ik amper twee cm boven die golf uit komt hahaha.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.