Afgelopen week… #152

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Afgelopen week was echt een zooitje als het om eten ging. Ik was hele dagen weg, en at onregelmatig en slecht. Denk aan oliebollen als lunch bijvoorbeeld. Of chocola en kerstkransjes. Het avondeten hadden we gelukkig wel goed geregeld, onder andere zuurkool, macaroni en champignonschotel. Gisteren was de drukte voorbij en gaven we toe aan onze zin in pizza. Geen voorbeeldweek dus.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag was een vrije dag. We deden eigenlijk niet veel, behalve lekker rustig in en om het huis rommelen.
Dinsdag gingen we naar de Warm Winter Days in Oldebroek. Lief met zijn spellen en ik met mijn schmink. Het duurde vier dagen, dus woensdag, donderdag en vrijdag waren we er ook. Het was erg gezellig, maar helaas was het lang niet zo druk als we hadden gehoopt. Zaterdag plakten we er doodleuk een dag cadeaumarkt in Friesland achteraan, maar dat was helemaal om van te huilen.
In de ochtenden waren we gewoon thuis, en van die tijd maakte ik gebruik om NaNoWriMo te winnen, een kaartje te handletteren en het contract voor mijn nieuwe baan te tekenen.
Woensdagavond gingen we op de terugweg ook nog even kijken bij onze nieuwste aanwinst, Macho. Als het goed is komt hij vlak voor kerst bij ons wonen, en hij is al flink gegroeid.
img_9957

Afgelopen week in stappen
48.256

Afgelopen week werd ik blij van
Een leuk cadeautje wat ik kreeg, Macho, gezellige dagen, NaNoWriMo winnen, een good hairday, contracten tekenen, leuke gesprekken.

Afgelopen week in sport
Is bibberen een sport? Het was behoorlijk koud buiten. Nee, ik heb niet veel gedaan deze week. Wat losse oefeningen, en Nina uitlaten natuurlijk.

Afgelopen week las ik
Ik las verder in De Cirkel van Zes.

Afgelopen week schreef ik
Ik liet weten wat ik vond van Schaduwkinderen, schreef iets over afval scheiden, deelde een verslag van de keesjes- en chihuahuadag, maakte nieuwe doelen voor december en deed een sharing saturday.

Hoe was jouw week?

9974

 

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.