December mini bucketlist

decemberNovember was een drukke maand, en hij is voorbij gevlogen. En nu is het al weer december, de laatste maand van het jaar, en bijna tijd voor de gezellige feestdagen. Een nieuwe maand met nieuwe doelen, en natuurlijk ook een terugblik op de vorige doelen.

November was dus een hele drukke maand, maar wat mijn opgestelde doelen betreft ook een topmaand.
Ik had maar één hoofddoel, en dat was NaNoWriMo halen. Dat is helemaal gelukt, ik was ruim op tijd klaar en zit dus ook over de 50.000 woorden heen. Het verhaal zelf  is nog lang niet af, maar ook dat gaat helemaal goed komen.
Daarnaast had ik nog twee ‘mooi meegenomen als ik het haal’-doelen, en zelfs die heb ik gehaald. Ik wilde een nieuw recept proberen, dat werden er zelfs twee: de crunchy speculaaswafels en de vegetarische gevulde paprika’s. En ik wilde weer eens een boek uitlezen, en zelfs daar heb ik de tijd voor gevonden.
Tijd voor nieuwe doelen voor de komende maand.

♥ De Santarun in Nijmegen doen. Ik zit hier al drie jaar naar te kijken, en steeds was er een (goede) reden om het niet te doen. Nu heb ik die reden niet, dus nu moet het er maar eens van komen vind ik.

♥ Een kerst- / winterstukje maken. Mooi voor op de tafel in de woonkamer.

♥ Mijn NaNoWriMo bestand op orde maken, er staat nu van alles door elkaar, tijd om er logica in aan te brengen.

♥ Niet aankomen. Ik hoop natuurlijk om te blijven afvallen, en ik ben zeker van plan om me aan Weight Watchers te gaan houden, maar met alle decemberverleidingen zal ik al tevreden zijn als ik gewoon op gewicht blijf.

Heb jij doelen voor de nieuwe maand?

9974

6 gedachtes over “December mini bucketlist

  1. Ik voel me nu zo doelloos 😛 Nee, ik heb nooit doelen, of bucket lists. Er zijn wel dingen die ik deze maand moet doen, natuurlijk. Lampjes vervangen in de keuken, het kerstdiner samenstellen (vis-taart met zalm en makreel!), de hond weer eens in bad doen – dat soort dingen. Verder hoop ik tijd te vinden om Banished te spelen, kadootjes in te pakken (is eigenlijk wel een ‘moet ik doen’) en fijn wat films kijken. Ik heb het vermoeden dat het dit jaar makkelijker wordt om op gewicht te blijven… ik kook zelf het kerstdiner en heb eigenlijk helemaal geen zin in dingen als pepernoten en chocolade letters. Mij geheim is … dat ik eigenlijk de meeste chocola van de letters helemaal niet lekker vind en me dus beperk tot heerlijke 85% pure chocola. Daar kun je gewoon niet te veel van eten én is laag in suikergehalte. Win-win.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.