Keesjes- en Chihuahuadag Wijchen

chiZondag bezochten we de keesjes- en chihuahuadag in Wijchen. We hebben wel eens vaker zo’n dag gespot op Facebook, maar dit was voor het eerst dat het in de buurt was én ook nog op een moment dat ons goed uitkwam.

We kwamen aan en op de parkeerplaats zagen we natuurlijk al verschillende hondjes die elkaar uitbundig aan het begroeten waren. Het zag er gezellig uit.
Binnen hoorden we al volop geblaf. Het was al lekker druk, en de meeste mensen hadden hun hondje natuurlijk meegenomen. De entree was € 5,-, wat ik persoonlijk erg mee vond vallen voor zo’n dag, we kregen er zelfs nog een goodiebag voor mee. Ik was overigens niet als blogger aanwezig hoor, maar gewoon op eigen initiatief als hondenbezitter.
Nina is gek op andere hondjes, ze is heel speels en enthousiast, maar laat ook zeker niet over zich heen lopen. Ze heeft zich dan ook vanaf het begin goed vermaakt.

img_9902-1
Er waren verschillende standjes waar je alles kon kopen wat je hondje nodig heeft, of niet nodig heeft. Halsbandjes, riemen, mandjes, maar ook kleding, wandelwagens en tassen. We konden het niet laten en kochten voor Nina een superschattig kerstpakje. Er zat nog korting op ook. Bij de stand waar we die kochten verkochten ze ook snacks voor de honden, en die had mevrouw al snel gevonden.

img_9892
Er was ook een stand waar je een pootafdruk van je hondje in gips kon laten maken, maar helaas ging daar iets niet goed met het gips en waren ze al aan het opruimen. Jammer, maar dat kan gebeuren.

img_9900-1
Naast de stands was er een deel van de zaal afgezet zodat de hondjes los konden lopen en met elkaar konden spelen. Nina vond het prachtig, maar sowieso vond ik alle hondjes die ik daar zag erg leuk en lief voor elkaar. Het ging er af en toe wild aan toe, maar wel altijd vrolijk en vriendelijk.

img_9897
Er waren ook verschillende funkeuringen, daar hebben we nu niet aan meegedaan, deels omdat die voor Nina’s leeftijd pas later op de dag waren, maar we hebben natuurlijk wel even gekeken hoe zoiets er aan toe gaat. Erg leuk om te zien, en misschien iets voor een volgende keer.

img_9893
De goodiebag was van BioFood, biologisch hondenvoer. Er zaten twee zakjes met brokken in, en natuurlijk de bekende stapel folders. Nina heeft het nog niet geproefd, ik ben benieuwd of ze het lekker vindt.
Je kon ook een fotoshoot van je hondje laten maken, je hond laten racen en er was een bingo en een loterij.
Ik vond het erg leuk en gezellig opgezet. Het was in een sporthal, die eigenlijk ideaal was om zoiets te organiseren. Er waren leuke stands, en ook voor de hondjes was het erg leuk om erbij te zijn. Aanrader als je van kleine hondjes houdt en niet schrikt van een beetje geblaf!

9974

3 gedachtes over “Keesjes- en Chihuahuadag Wijchen

  1. Als je dan een hondje hebt, lijkt mij dat ook erg leuk om eens te doen, maar ik heb er geen, toch leuk jouw verslag en gips… hoe kan dat nu niet werken, ik zit mijn hoofd te breken daarover, hahaha kwestie van minder of meer water… nou ja, het zal wel 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.