Afgelopen week… #149

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere doperwtjes, worteltjes, verse boontjes en we maakten een keer zelf onze bami. En we hadden champignonragout. En niet echt eten, maar ik had een heerlijke beker warme chocolademelk met slagroom en speculaaspoeder.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag was het nog lekker weer, dus we hebben een lange wandeling gemaakt met ons groepje. Erg gezellig. Helaas had één van de hondjes door de koeienpoep gerold, en na een stoeipartij met Nina zat zij er ook onder, dus ze moest in bad.
Ik had nog een sollicitatiegesprek, helaas ben ik het niet geworden, maar aan de andere kant, het was een erg leuke functie maar ik had me een beetje verkeken op de afstand, dus zo’n ramp was het ook weer niet.
We haalden nog een nestje konijntjes op, ik handletterde een paar kerstkaarten en we bezochten de kerstshow bij ons bij de Tuinwereld. En ik schminkte gisteren op een markt.
img_9768Verder was het eigenlijk een heerlijk rustig weekje. Tijd om te lezen, tijd voor het huishouden wat ook altijd maar door gaat en tijd om mijn eigen nagels eens onder handen te nemen. Mijn favoriete kleur gellak wordt met geen mogelijkheid mooi op de foto, maar ik ben er weer helemaal blij mee.
Gisteren was Nina een jaar bij ons, daar hebben we verder niks mee gedaan hoor, maar ik vind het gewoon leuk om te melden. We zijn nog net zo blij met haar als op de dag dat we haar ophaalden.

Afgelopen week in stappen
54.892

Afgelopen week werd ik blij van
Het mooie weer maandag, lekker rustig aan doen, tijd voor mezelf, warme chocolademelk, kerstspullen bekijken, konijntjes.

Afgelopen week in sport
Regelmatig een lekker wandelingetje, lekker op de hometrainer, en natuurlijk mijn losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik begon in Schaduwkinderen van Linda Jansma

Afgelopen week schreef ik
Een update over Weight Watchers, een update over NaNoWriMo, ik deelde mijn random wishlist, gaf mijn mening over ecologische huishoudproducten, liet foto’s van de kerstshow zien en deed een Sharing Saturday.

9974

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.