NaNoWriMo: de eerste week zit er weer op

nano-2017-participant-facebook-coverInmiddels ben ik al weer een week fanatiek aan het schrijven, de tijd gaat hard. Nog even en we zitten op een kwart. En het gaat eigenlijk best lekker, in ieder geval stukken beter dan vorig jaar.

Ik ben wel begonnen met een ander verhaal dan die waar ik vorig jaar mee strandde. Dat verhaal wil ik graag een keer afmaken, maar ik heb het sindsdien niet meer aangeraakt. Maar misschien is dat een leuk nieuw project om zonder verdere druk op te pakken als november voorbij is.
Het verhaal waar ik nu aan schrijf is eigenlijk het oudste verhaal waar ik aan begonnen ben. Jaren geleden, in de tijd van de floppy’s. Dat weet ik nog omdat ik het ook op een floppy had opgeslagen, maar die werkt niet meer, dus ik ben helemaal overnieuw begonnen.
En ik zit er lekker in. Ik heb tot nu toe iedere dag geschreven, en ik ben nu de 11.000 woorden voorbij. Na zes jaar heb ik nu ook de wordsprints en wordwars ontdekt, en dat werkt best fijn. De bedoeling is dat je zo veel mogelijk woorden schrijft in een vooraf bepaalde tijd. Een wordsprint oe je zelf, en bij een wordwar strijd je nog tegen andere deelnemers.
Al met al ben ik erg tevreden over hoe het gaat op het moment, ik denk dat het wel goed gaat komen dit jaar. Maar ik ben er nog lang niet, de tweede week wordt ook wel de helweek genoemd. Komt vast goed!

Als je ook meedoet, hoe gaat het bij jou?

4 gedachtes over “NaNoWriMo: de eerste week zit er weer op

  1. Ik was even vergeten dat de eerste dagen, eigenlijk de eerste twee weken van november erg druk zijn :S Ik kan pas vanaf volgende week echt tijd besteden aan schrjven. Dus ik zit nu op zo’n 7000 woorden en daar moet het even bij blijven. Maar … ik ben zonder voorbereiding begonnen en gebruik de tijd om een aantal dingen even goed door te denken. Ik ga het denk ik ook niet redden in November. Maar als ik half december mijn draft af heb ben ik ook blij.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.