Kerstshow Tuinwereld

kerstIk ga altijd graag de kerstshows in verschillende tuincentra af. De groots opgezette landschappen, dorpjes en natuurlijk de grote hoeveelheid lichtjes, ik hou ervan. Gisteren bezocht ik de eerste, die in de Tuinwereld bij ons in het dorp.

Het eerste wat we tegenkwamen waren deze mooie ‘huizen’. Ze staan er altijd, en ieder seizoen worden ze weer anders aangekleed. img_9743

Vervolgens nog wat fijne inspiratie. Kerststallen en kerststerren. Zo’n grote kerststal hoef ik zelf niet te hebben, maar ik vind het wel heel leuk om te zien. Een kerstster wil ik nog wel, vorig jaar hadden we er geen, omdat de lichtjes het niet meer deden. Bij het vervangen van de lichtjes heb ik de hele kerstster gesloopt. Ik wil dus wel graag een nieuwe voor bij het raam, maar hij mag een slagje kleiner zijn dan die op de foto. img_9744

En natuurlijk het kerstlandschap. Als geld geen rol zou spelen en ruimte ook niet dan zou ik het hele huis vol zetten. Hier kan ik uren naar kijken.

img_9715

img_9714

img_9717

img_9718

img_9719

En natuurlijk moest ik ook even een foto maken van de vele lichtjes. Onmogelijk om er mooi op te zetten, want zo’n beetje alles wat er te koop was brandde hier als voorbeeld. Dit is nog maar een klein gedeelte.

img_9724-1

Bij een kerstshow hoort natuurlijk een goedgevulde hysterische kerstboom. Love it!

img_9741

En natuurlijk de muzikale pinguïns, ijsberen en sneeuwpoppen. Ze waren zo groot en beweeglijk dat zelfs onze onverschrokken Nina er van schrok. Ze bleef er ver uit de buurt. Ook dit hoef ik zelf niet te hebben, maar ik vind het leuk om te zien.

img_9745

De kerstshow is niet heel groot, maar dat had ik ook niet verwacht want dat is het tuincentrum zelf ook niet.
Dit was de eerste kerstshow van het jaar, maar vast nog niet de laatste. En nu heb ik zin om de kerstboom op te zetten.

Heb jij al een kerstshow gezien?

9974

8 gedachtes over “Kerstshow Tuinwereld

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.