Unboxing: mijn kerstpakket

kerstVandaag was mijn laatste werkdag voor de kerstdagen. Ik heb zowaar een mini-vakantie, want ik hoef pas volgende week woensdag weer te beginnen. Een lekker lang weekend dus, en dat vind ik helemaal niet erg. Vanmiddag werden we allemaal nog even verrast met een kerstcadeautje.

Het was een klein pakketje, maar dat maakt het niet minder leuk. Een kleine blijk van waardering is beter dan een enorm cadeau waar je eigenlijk niks aan hebt. Dit zat er in:

img_7178

Een winterse mok, later zag ik dat er ook nog een onderzetter met hetzelfde plaatje in het doosje zat.
Iets om koffie mee te maken. Hoe het werkt daar ben ik nog niet uit, de instructie is geschreven in een taal die ik niet ken. Maar volgens mij moet er ergens kokend water bij, en dan kun je er twee koppen koffie uit halen.
Mix voor mug cake. Cake, altijd goed toch? Er hoeft alleen water bij, even in de magnetron, en klaar is de cake. Appel-kaneel, een lekker smaakje voor deze tijd van het jaar. Ik ben heel benieuwd, ik heb al wel wat variaties in mijn hoofd om er mee te maken.

Heb jij een kerstpakket gehad?

9 gedachtes over “Unboxing: mijn kerstpakket

  1. Wat een leuk klein pakketje! Wij hadden geen kerstpakket maar kregen een bon om iets op een bepaalde website uit te zoeken. Daar stond voornamelijk zooi op (mag niks kosten natuurlijk) dus ik vond mijn ‘kerstpakket’ waardeloos. Vind een traditioneel pakket dan toch leuker.

    Like

  2. Dat ziet er lief uit, toch vind ik mijn kerspakket nog leuker tegenwoordig, al drie jaar krijg ik als vrijwilligsters hetzelfde als de vaste krachten, een klein pakketje, website, met een code en de volledige aantal punten om zelf samen te stellen, dit jaar koos ik voor een strijkijzer en een waste wood krat op wieltjes, zo gaaf! En die krat is van hout dus gemaakt van hout wat al een keer gebruikt is of van bomen die vanzelf zijn omgevallen maar het hout dus nog te goed is om zomaar weg te doen šŸ˜‰

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.