Terugblik blogjaar 2016: Bloggers in het zonnetje!

kerstDecember is een maand van terugblikken, en het leek me leuk om ook eens anderen in het zonnetje te zetten in mijn terugblik. Want wie leidde nou de meeste bezoekers naar mijn blog? En wie gaf de meeste reacties?

Wie gaf het meeste verkeer?
Via wiens blog kwamen de meeste mensen naar mij toe? De meeste bezoekers komen toch via Bloglovin’, WordPress, zoekmachines en MyTaste. Maar er komen ook veel bezoekers via andere blogs. Dit is de top 10:

10. Lesley
9. Sammie
8. Burgertrutjes
7. Nicole
6. Nesrin
5. Saskia
4. Anouk
3. Rosanne
2. Nicole
1. Blogqueen

Ik zou zeggen, neem eens een kijkje op deze blogs als je ze niet kende, ze zijn allemaal leuk! En bedankt allemaal!

Meeste reacties
En wie gaven de meeste reacties op mijn blog? Dit is de top 5 (een top 10 kon ik helaas niet vinden):

5. Deborah
4. Sabine
3. Zo Simpel Is Dan Geluk
2. Sammie
1. Morgaine

Ook jullie bedankt voor de gezelligheid. En hier geldt natuurlijk ook, neem even een kijkje als je ze nog niet kent!

9974

11 gedachtes over “Terugblik blogjaar 2016: Bloggers in het zonnetje!

  1. hahahaha geef ik toch nog samen met wat anderen de meeste reacties, ja Jenn, dit jaar was mijn haakjaar en je hebt mij even moeten missen de laatste maanden, de reden waarom is nu bekend en vind je op mijn blog, ik denk vanaf hier dat ik ook weer wat vaker er zal zijn, sneller ook vooral!

    Ik heb net mijn bloglijst ook bijgewerkt ik kwam er niet meer doorheen met ruim 80 blogs, en ben terug naar 60 en dat is nog veel, tenzij een blog er echt uit gaat spatten, hou ik het even zo, liever aandacht aan diegenen die ik al langere tijd volg, zoals jij, dan dat ik weer mijzelf opzadel met veel te veel 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.