Afgelopen week… #97

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Ik bakte weer eens pannenkoeken, we aten champignonschotel, verse bonen en spinazie. Mijn lunch is de laatste tijd vrij saai, ik neem mijn eigen boterhammetjes mee naar mijn werk.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Door de week ben ik alleen maar aan het werk geweest, de laatste week waarin ik echt fulltime aan het werk ben, daarna ga ik lekker terug naar maximaal 32 uur.
Vrijdagavond mochten we onze Nina ophalen. En wat een schatje is het! Nog wat onwennig in het begin, en we waren erg laat thuis dus vrijdag heeft ze vooral geslapen, maar zaterdag was ze vol leven. Erg nieuwsgierig om alles te ontdekken, en heel speels. En ze trekt de aandacht van iedereen die haar ziet. We zijn zaterdag lekker voor ons dametje gaan shoppen, al hadden we natuurlijk wel wat in huis toen ze kwam.
Ik mocht ook eindelijk mijn EPIC pakketje openmaken en daar zaten leuke cadeautjes in. En verder zijn we lekker thuis geweest, een rustig weekend na een volle werkweek.

img_6798

Afgelopen week in stappen
58.901

Afgelopen week werd ik blij van
Onze gezinsuitbreiding, pakketjes ontvangen, cadeautjes open maken, payday, chocoladekruidnoten.

Afgelopen week in sport
Derbytraining en losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Bijzonder weinig. Een paar tijdschriften.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef over opnieuw letten op suiker, maakte de winnaars van de Radbag actie bekend, deelde tips over hardlopen in het donker, liet 5 Tasty recepten zien die ik wil proberen, schreef over onze gezinsuitbreiding en liet zien wat er in mijn EPIC pakketje zat.

9974

 

 

 

6 gedachtes over “Afgelopen week… #97

 1. Niet genoeg foto’s van Nina. Ik zeg het maar even. Ik ben ontzettend fan van haar. 🙂
  (Okay, ik zei dus altijd dat ik mijn hond niet ging aankleden … maar ehm. Nou ja, een jasje en een truitje…)
  Ik ben trouwens ook schuldig aan het saaie bammetjes voor de lunch, terwijl je zulke leuke en lekkere dingen kunt maken, heel snel. Dus ik neem me bij deze voor daar weer wat aandacht aan te besteden.

  Like

  1. Haha, ik zal nog een blogje maken vol met foto’s van haar! En aankleden is voor zo’n klein, dicht bij de grond hondje gewoon echt nodig, anders vatten ze serieus kou. We hebben wel afgesproken dat we haar alleen aankleden als het functioneel is, het is geen pop 🙂

   Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.