Afgelopen week… #87

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere verse boontjes, spinazie en doperwten. Op het werk at ik voornamelijk salades, en een broodje roerei met zalm.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik was bijna de hele week aan het werk. Maandag deed ik verder niet zo veel.
Dinsdag stond ik te popelen om weer te gaan skaten, maar helaas had ik me vergist, de zomerstop zou pas vrijdag voorbij zijn. In plaats daarvan ben ik maar een wandeling gaan maken om daarna op de bank te ploffen voor HNTM.

img_6269
Woensdag deed ik naast het werken ook al niet veel bijzonders. Ik maakte een grote pan met soep en ik kocht een stapel boeken.
Donderdag was net zo saai en vrijdag was dan de laatste dag op het werk. Na een hoop lieve berichtjes van collega’s kreeg ik in de middag ook nog een afscheidsmomentje. Nog meer lieve woorden, een stapeltje VVV-bonnen en een bos bloemen die zo groot was dat ik hem met de beste wil van de wereld niet op één foto kon krijgen. Ik was nog nooit ergens zo uitgezwaaid. Het was wel even raar aan het eind van de dag, om te weten dat ik niet meer terug zou komen.

img_6268
In de avond was dan eindelijk de eerste training van het nieuwe seizoen, man, wat had ik dat gemist. Heerlijk.
Zaterdag was een schminkdag. Helaas was het niet zo druk, maar het was gelukkig wel heerlijk weer.

♥ Afgelopen week in stappen
55.810

Afgelopen week werd ik blij van
Alle lieve woorden van mijn nu ex-collega’s, het mooie weer, lekker wandelen, bloemen op tafel, de terrasoverkapping, nieuwe boeken kopen, lekker lezen.

Afgelopen week in sport
Een wandeling dus, een lekker rondje zumba, even hoepelen, krachttraining en mijn losse oefeningen. En als topper een fijne derbytraining.

Afgelopen week las ik
Heel veel, bedenk ik nu ik het opschrijf. Ik las het derde deel van ‘Middernacht’ uit, las ook deel vier tot en met zeven en ik las verder in ‘Blonde Boeddha’.

Afgelopen week schreef ik
Ik vertelde welke dingen ik niet kan missen, schreef over gezonde apps, liet zien welke boeken ik gekocht heb, stelde mijn doelen voor september op en vulde een tag over eerste keren in.

Hoe was jouw week?

9974

 

6 gedachtes over “Afgelopen week… #87

  1. Ik had een leuke maar vermoeiende week! Ik moest de hele week werken van 6u tot 12u45… veel te vroeg voor mij dus… Ik ben ook begonnen met mijn stappen bij te houden sinds een paar dagen 🙂 Wat mijn doelen voor september zijn zou ik ook eens moeten bedenken… Haha, ik denk dat ik het maar op mij laat afkomen aangezien ik bijna aan mijn eerste jaar aan de universiteit begin hihi, heel spannend 🙂 Als je meer wilt weten moet je maar eens op mijn blog kijken of het mij vragen 😉
    https://mygirlylifeweb.wordpress.com/

    Like

  2. Een rustige start en woensdag mijn eerste zwemavond met mijn tweede job om de hoek. donderdag heerlijk in de middag even op werk aanwezig geweest, hahaha wat was het prachtig, een fotoshoot langs de hoge vaart gemaakt erna, in de tuin gewerkt met alles en iedereen op werk, vrijdag even rust, boodschappen, zaterdag botter gevaren op het havenfestival, nog even de kunstmarkt een rondje gedaan en weer naar huis gefietst, vandaag stuk… en niks gedaan 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.