#30DayBlogChallenge: 5 dingen waar ik niet zonder kan

imageDingen waar ik niet zonder kan. Lastig, want eigenlijk denk ik dat ik heel veel wel zou kunnen missen als het echt zou moeten. Ik hecht niet heel veel waarde aan spullen. Maar toch heb ik een paar dingen kunnen bedenken die ik niet zou willen missen.

Mijn telefoon
Met stip op één. Ik kan er in principe alles mee. Contact met de buitenwereld, ik kan er mee schrijven en zelfs bloggen, ik kan er spelletjes op spelen als ik me verveel en ik kan er boeken op lezen.

Een internetverbinding
Oke, niet echt een ding natuurlijk, maar wel iets wat ik niet zou willen missen. Anders heb ik alsnog niet veel aan mijn telefoon natuurlijk.

Boeken
Geen specifiek iets, maar een leven zonder boeken kan ik me niet voorstellen. Ik hou van de geur van papier en het omslaan van de bladeren. Lezen op mijn telefoon haalt het niet bij het lezen van een echt boek.

Kaas
Toch wel één van mijn favoriete etenswaren. Natuurlijk zou ik zonder kunnen als het echt moet. Maar eigenlijk kan ik het me niet voorstellen, nooit meer kaas.

Mijn skates
Nee. Gewoon afblijven.

En natuurlijk kan ik ook niet zonder mijn Lief, mijn vrienden, familie en de beestjes. Maar dat zijn geen dingen.

Wat kun jij echt niet missen?

9974

 

7 gedachtes over “#30DayBlogChallenge: 5 dingen waar ik niet zonder kan

 1. Uh, mijn bed.. is het eerste wat in mij opkomt, en mijn foto albums met al die foto’s van vroeger nog uit oude camera’s getrokken 😉

  Alles van emotionele waarde, de trouwring van mijn oma bijv. Of het kettinkje van mijn moeder wat ik dagelijks draag al maanden op dit moment. Mijn ring en mijn maansteen…

  Schrijfwaren en papier.

  X

  Like

 2. Haha ja hier ook de eerste 2 😛 Al zou ik misschien wel zonder kunnen voor een paar dagen, maar zeker als blogger is dit nogal essentieel (vooral de tweede) en de eerste is voor mij essentieel om in contact te blijven met familie en vrienden in Nederland. Zonder kaas dacht ik ook niet te kunnen, maar toch wel! Al eet ik er enorm veel van als ik in NL ben, want er gaat niets boven een versgebakken broodje met Hollandse kaas 😀

  Like

 3. Haha, grappig dat dit voor iedereen weer zo anders is. Die telefoon staat denk ik bij veel mensen wel op 1. Die staat bij mij zelf niet eens in de top 5. Regelmatig ben ik hem dan ook kwijt en moet ik mezelf bellen om hem te vinden. 😉 Nummer 2 staat dan bij mij wel weer heel hoog, vast op 3, na man en kinderen. 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.