September mini-bucketlist: time flies when you’re having fun

ChrysanthemumDe tijd vliegt echt, het is al weer september. Morgen alweer mijn laatste werkdag op mijn huidige plekje. Nee, dat heb je niet gemist, daar had ik nog niks over gezegd. Maar ja dus,  er was geen geld meer voor me dus konden ze me niet verlengen. Maar he, daar gaat dit stukje niet over, tijd voor de doelen.

Eerst maar een terugblik. Ik wilde minimaal 25 kilometer hardlopen. En dat is me gelukt. Op het randje, dat wel. Ik wilde ook meedoen met de zwemvierdaagse. Ja, daar stond ik dan bij het zwembad. ‘Je had moeten voorinschrijven’. Huh? Ja, echt, daar stond ik dan met mijn goeie gedrag. Herkansing in oktober, dan is hij in een ander zwembad waar ik regelmatig kom. Minimaal drie dagen een volledig eetdagboek bijhouden. Check. Ik ben alles weer fanatiek aan het bijhouden, en het helpt. De eetdagboekjes komen binnenkort nog online. Als ik tijd heb om er iets leuks van te maken met foto’s enzo. Die rommella? Dat is nog steeds een zooitje, ik ben er niet aan toe gekomen. Maar iets zegt me dat ik de komende dagen sowieso tijd genoeg heb.

Dan de nieuwe doelen voor de maand:

♥ Een nieuwe baan vinden. Dat is wel de belangrijkste. Ik ben dan wel steeds meer met mijn eigen dingen bezig, maar nog niet genoeg om er volledig van te leven. Ik werkte nu drie dagen in de week bij de baas, en dat beviel me prima.

♥ Een nieuw gezond recept uitproberen. En als het te eten was dan ga ik het natuurlijk delen.

♥ Een DIY oppakken. Gewoon omdat ik vind dat ik al veel te lang niets gemaakt of geknutseld heb, terwijl ik het zo leuk vind om te doen.

Wat wil jij sowieso gaan doen deze maand?

9974

12 gedachtes over “September mini-bucketlist: time flies when you’re having fun

 1. Ik heb niet persé iets wat ik zo graag wil doen, maar dit weekend is het Havenfestival in Almere Haven als elk jaar, 14de editie met botters en kunnen varen, alweer 😉 Hangt ook van het weer af, is het erg slecht varen ze ook niet uit.

  En mijn huis oppasklaar maken voor de oppas van Picasso, en gewoon mijn vrijwilligerswerk nog elke woensdagavond en donderdagmiddag, tijd zal wel vliegen denk ik voor ik zelf dus naar Amersfoort ga.

  X

  Like

 2. Oh spannend van je baan! Ben benieuwd waar je terecht gaat komen! Ik hen geen doelen. Of misschien toch wel: doelen stellen en uitzoeken wat ik wil met bepaalde dingen. Ik doe vaak maar wat, misschien is het goed om eens wat concreter te worden.

  Like

 3. Niet leuk dat je vandaag je laatste werkdag had. Hoop dat je snel een nieuwe leuke baan hebt. Ben benieuwd naar je DIY en recept. Deze maand ga ik doelloos door het leven. Meer genieten en de balans zoeken. Fijne september maand!

  Like

 4. He wat balen zeg dat je een nieuwe baan moet zoeken. Hopelijk heb je er snel eentje weer gevonden. Goed dat je doelen hebt opgesteld 🙂 . Ik ben zeer benieuwd naar jouw DIY 🙂 .

  Liefs!

  Like

 5. Succes met het vinden van een nieuwe baan!
  Deze maand niet veel concrete plannen. Wel wat meer in puzzel- en kleurboekjes werken zodat deze ook een keer uit komen.
  Als het weer het toelaat en ik genoeg energie heb na het werken nog een rondje skeeleren om in beweging te blijven.

  Like

 6. Jeetje wat ontzettend balen van je baan. Hopelijk vind je snel iets nieuws meid, ik zal voor je duimen!
  Bij mij staan een vakantie en mijn verjaardag op de planning deze maand. Daarnaast is rust pakken ook wel een groot doel. Dat moet vast lukken tijden mijn drie weekjes vrij.

  Like

 7. Wat jammer van je baan! Ik hoop dat het je lukt om iets nieuws te vinden, minstens net zo leuk. Ik heb altijd heel veel doelen, veel te veel. Maar ik ga er één kiezen die echt moet. Gordijnen bestellen voor de kamer van zoon.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.