Afgelopen week… #82: Hardlopen, kermis en een nieuwe kookplaat

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We begonnen de week normaal en gezond, met verse groente en zo. Maar toen ging de kookplaat kapot en werd de keuze iets minder. Chinees, pizza, niet ideaal, wel lekker en we moeten toch eten. Op het werk at ik voornamelijk salade en soep.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag begonnen we lekker rustig, met uitslapen en een lekker ontbijtje. Ik heb de hele ochtend in de tuin gezeten om te lezen en mijn kleurenpuzzels te maken, ik deed niet zoveel. ’s Middags gingen we naar de Tilburgse Kermis, want daar was het Roze Maandag. Een gezellige feestje waar je je ogen uit kunt kijken. De sfeer was top, maar achteraf hoorden we dat er scherpschutters op de daken hebben gelegen voor het geval dat. Daar krijg ik eigenlijk nog meer de kriebels van dan van de dreiging an sich. Maar we hebben er niks van gemerkt en een leuke dag gehad.
Dinsdag was de laatste dag van de vakantie, niet zoveel bijzonders want ik deed niet zoveel.
Woensdag was de eerste dag waarop ik weer aan het werk ging. Ik begon met een rondje hardlopen en dat beviel eigenlijk erg goed. Op het werk hoorde ik dat de kookplaat het begeven had. In de avond gingen we nog even langs de kermis.
Donderdag en vrijdag was ik ook aan het werk. Donderdagavond hebben we de tijd genomen om lekker op te ruimen in de tuin en in huis. Vrijdag begon ik weer met een rondje hardlopen, de kookplaat is vervangen en in de avond zijn we nog even op de kermis geweest.
Zaterdag ging ik schminken op een markt, maar we regenden een beetje weg, dat was wel jammer. Wat wel een voordeel was was dat we vroeg weer thuis waren zodat we op tijd naar de verjaardag van mijn vader konden gaan.

img_6110

Afgelopen week in stappen
57.346. Het recordaantal van vorige week zal ik voorlopig wel niet inhalen.

Afgelopen week werd ik blij van
Lekker hardlopen, mijn nieuwe hoekje in de tuin, lekker lezen en rustig aan doen, kleurenpuzzels, pizza, gekkigheid van de konijnen.

♥ Afgelopen week in sport
Twee keer een rondje hardlopen en mijn losse oefeningen

♥ Afgelopen week las ik
Ik las het vierde deel van ‘De Selectie’ uit.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deelde één van mijn favoriete zomersnacks, schreef over hardlopen, vulde de Wie Wat Tag in, schreef een recensie over ‘De Helse Creaties’ en vertelde over de kapotte kookplaat.

6 gedachtes over “Afgelopen week… #82: Hardlopen, kermis en een nieuwe kookplaat

  1. Scherpschutters op het dak? Ik blijf daar even bij hangen, wat heeft dat nu voor zin als er, stel dat, er iemand zichzelf had op willen blazen, dan schieten als het al gebeurd is of zo?

    Pfffffffff ik begrijp helemaal dat je hier de kriebels van krijgt, die krijg ik nu ook en vraag mij af hoe dat verder zal ontwikkelen overal… dit is pure angst zaaien.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.