Augustus mini-bucketlist

Naamloos12Wauw, zijn er echt al weer zeven maanden van het jaar voorbij? We zitten alweer op de eerste van augustus, en dat betekent tijd voor een terugblik op mijn juli-doelen en tijd om nieuwe doelen te maken voor de nieuwe maand.

Wat wilde ik in juli ook al weer doen? Ik wilde vijf dingen versturen. Dat is gelukt, op de valreep weliswaar, maar ik heb vijf keer een postzegel geplakt en iets in de brievenbus gegooid. Check! Ik wilde mijn nieuwe buitenwielen testen, ook dat is gelukt, minder vaak dan ik zou willen, maar getest zijn ze zeker. En ik wilde leren de hoepel langer dan vijf seconden hoog te houden. En verrassend genoeg is ook dat gelukt. Ik kan er nog steeds niks van, het lukt me nu  misschien tien seconden, maar he, het is meer dan vijf!

Tijd voor nieuwe doelen:

♥ Aangezien ik het hardlopen weer ben gaan oppakken: ik wil deze  maand  minimaal 25 kilometer in totaal hardlopen.

♥ Ik wil meedoen met de zwemvierdaagse hier in het plaatselijke zwembad.

♥ Minimaal drie dagen een volledig eetdagboek bijhouden

♥ Die overvolle la waar we alle rommel die nergens anders hoort instoppen een keer opruimen.

Wat wil jij deze maand gaan doen?

 

9 gedachtes over “Augustus mini-bucketlist

 1. Mooie doelen Jenn! Gaat je lukken. Wat leuk dat je aan de zwemvierdaagse mee gaat doen. Ik ben totaal geen zwemmer, maar lijkt mij toch een uitdaging om hier ook aan mee te doen. Ben ook benieuwd naar je eetdagboekjes, ga je die ook delen?

  Like

 2. Zo’n overvolle rommel la herken ik wel. Is toch wel makkelijk, voor even dan… Haha. Leuk dat je mee wilt gaan doen aan de zwemvierdaagse! Succes ook met het hardlopen. Ik wou dat ik ook weer kon, maar helaas is dat momenteel even geen goed idee. Komt nog wel! 🙂
  Ik wil deze maand weer een tentamen gaan maken, veel afspreken met vriendinnen en vrienden en vooral genieten van het weer! (Al is dat de komende dag niet mogelijk met die regen haha!)

  Like

 3. Een zwemvierdaagse, wat leuk…
  dat heb ik ooit als kind eens gedaan

  Op dit moment heb ik geen rommella, en ik vind het heerlijk…
  heb alleen nog onlische lades, waar van alles in zit wat niets met elkaar te maken heeft…

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.