Summer Snack: Nachoooooo’s!

imageEén van mijn favoriete snacks in de zomer zijn toch wel nacho’s. Lekker met guacamole (de enige manier waarop ik avocado wél lekker vind) en extra kaas. Ik kwam erachter dat het met mozzarella ook erg lekker is. Een recept durf ik het amper te noemen, maar ik deel het graag.

Ingrediënten:

  • 1 zak tortilla chips, smaak naar keus. Het kan mij niet cheesy genoeg zijn dus ik ga voor de kaassmaak.
  • 1 bol mozzarella
  • geraspte kaas
  • paprikapoeder
  • guacemole

Maak de zak chips leeg in een ovenschaal. Snijd de mozzarella in stukjes en verdeel deze over de chips. Meng het goed door elkaar. Bestrooi met wat paprikapoeder naar smaak, en voeg tot slot wat geraspte kaas toe.

Lekker dippen in de guacamole, eet smakelijk!

9 gedachtes over “Summer Snack: Nachoooooo’s!

  1. Wat een goed idee! Ik ben gek op mozarella, dus die ga ik zeker een keer maken, thanx voor de tip. Oh en die guacamole die jezelf moet maken van de AH die is ook erg lekker.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.