De Wie Wat Tag

img_5727Door Ricardo werd ik getagd voor deze Wie Wat Tag, een tag met persoonlijke vragen. De tag is bedacht door Sanne en vandaag vul ik hem in. Als vaste bezoeker kun je misschien de meeste antwoorden wel raden, maar wie weet lees je nog iets nieuws.

Wie ben je nu echt? (Stel jezelf voor)
Jenn, 29 jaar (en ziet best wel op tegen de grote 3-0), samenwonend in de buurt van Nijmegen. Trotse konijnenmama, toekomstig bestseller-schrijfster. Ik eet alles waar gesmolten kaas in zit, behalve als het geitenkaas is, en als ik alleen in de auto zit zing ik keihard en vals mee met de radio en doe ik gekke dansjes. En ik ben om te kopen met Tony’s Zeezout en Karamel.

Wat zijn je hobby’s?
Schrijven, dat doe ik dan ook al zo lang ik een pen kan vasthouden, als kind schreef ik al korte verhaaltjes. Lezen, doe ik eigenlijk ook al zo lang ik het kan, soms bij vlagen iets minder maar op dit moment lees ik weer heel veel. Sporten, roller derby, hardlopen, wandelen, zwemmen. Dat laatste wel puur recreatief, ik heb geen ambitie om professioneel te gaan zwemmen. En ik hou van gezelligheid, ik vind het heerlijk om een terrasje te pakken, naar een feestje te gaan of over een kermis te dwalen.

Wie vind je het leukst in je leven?
Lief natuurlijk! En mijn skateteam, en mijn familie, en… wat een rotvraag zeg!

Wat vind je het hatelijkste om te doen?
Je zou het niet zeggen want het is lang mijn werk geweest, maar ik hou eigenlijk helemaal niet van telefoneren. Al moet ik zeggen dat het als werk op de één of andere manier wel anders is, misschien omdat ik dan gebeld werd en de ‘deskundige’ was in het gesprek. Dat maakt het toch anders dan zelf iemand te bellen. Telefoonangst zou ik het  niet noemen, dat gaat toch wel een stukje verder, maar leuk vind ik het niet.

Wat is het grappigste moment wat je onlangs meemaakte?
Dat is een lastige, ik vind veel dingen grappig en kan snel ergens om lachen. Maar meestal is het alleen op dat moment grappig, als je het achteraf gaat vertellen is het lang zo leuk niet meer. Ik kan even nergens op komen eigenlijk.

Wat is voor jou ontspanning?
Een dagje naar de sauna, lekker in de tuin zitten met een goed boek, een rondje wandelen in de natuur, knuffelen met de konijnen.

Wie is jouw favoriete schrijver, muziekband, serie of acteur?
Ik ben nooit zo goed in het kiezen van favorieten. In boeken en muziek heb ik een hele brede smaak, echt onmogelijk om maar één favoriet te noemen. Series, de enige serie waar ik nog altijd (bijna) iedere avond voor ga zitten is GTST. Maar Charmed heb ik ook helemaal gezien en die vond ik ook erg goed. Ik kijk eigenlijk niet zoveel series, daar neem ik de tijd niet voor. Maar er zijn er nog wel heel veel waar ik nieuwsgierig naar ben. En acteurs, er zijn zoveel goede acteurs, ook daar kan ik niet echt een favoriet in aanwijzen.

Wat vind jij vreselijk om te doen?

 

10 gedachtes over “De Wie Wat Tag

 1. Mijn badkamer schrobben… dat vind ik het ergste, mensen weten vaak niet, dat dit van heel je huis, vaak het meest smerige kamertje is in je huis, hahahaha Hier komt alles samen namelijk 😉

  X

  Like

  1. haha, ja daar staan veel mensen niet bij stil geloof ik. Maar wij hebben geen toilet in de badkamer, nergens voor nodig met zijn tweeën, en ik vind het een vies idee dat mijn tandenborstel in dezelfde ruimte staat als het toilet…

   Geliked door 1 persoon

   1. Ik ook niet, het is echt de badkamer die erger is, alle zeepresten, schimmels, vocht, wasgoed. bacteriën zijn daar hoger dan op een toilet, hahahaha is echt onderzocht 😉

    Like

 2. Ik was ook bang voor de 30, maar het valt allemaal reuze mee gelukkig 😛 😀 Ik vind de toilet schrobben echt vreselijk. Eigenlijk de hele badkamer schoonmaken daar houd ik niet van.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.