De leukste kidsquotes op een rij

644619_398894320208352_608305070_nAls je veel met kinderen werkt hoor je ze natuurlijk ook vaak praten. Kinderen zijn nog heerlijk ongedwongen en spontaan. En dat levert nog wel eens grappige uitspraken op. De leukste op een rij, en ja, ik heb ze allemaal echt gehoord.

* “Opa moet heel voorzichtig doen, zodat hij niet valt, want hij is al oud. Maar als hij dan toch valt, dan moet hij dat op de deurmat doen, die is lekker zacht.” Opa was ondertussen met zware spullen aan het sjouwen voor een familiefeest. Hij heeft het op dat moment niet gehoord.

* Gehoord op een openbaar toilet in een evenementenhal: “Als jij echt mijn zusje bent, dan moet je ook stinken op de wc hoor!” Een uitspraak die me even liet glimlachen. Het kleine zusje wist waarschijnlijk niet wat ze erop moest zeggen en liet daarom maar een dikke scheet.

* Ik was een meisje aan het schminken, ze wilde er graag uitzien als Mega Mindy. Op het moment dat ik haar masker in de buurt van haar neus aan het schilderen was zegt ze prompt: “Ik wil alleen maar Mega Mindy worden hoor, en niet ook nog iets anders. En Mega Mindy heeft geen snorharen hoor.” Tja. Ik moest de spiegel erbij pakken om haar ervan te overtuigen dat ze echt geen snorharen kreeg.

* “Die mevrouw wordt boos hoor, als je zo vervelend blijft doen!” Normaal vind ik het verschrikkelijk om mevrouw genoemd te worden. Kom op zeg, zo oud ben ik nog niet. Maar dit klonk zo schattig dat ik er toch even om moest lachen. Ik wordt nooit echt boos op de kinderen van een ander. Maar dat wisten ze niet. De uitspraak maakte blijkbaar indruk, de ander was meteen rustig.

* Als afsluiter een uitspraak die niet bijzonder grappig is, maar wat is het toch leuk om te horen: “Ik vind je lief!”

Advertenties

11 gedachten over “De leukste kidsquotes op een rij

Voeg uw reactie toe

 1. Kinderen zijn zo ontwapenend eerlijk. Ik heb ook heel wat leuke uitspraken gehoord in de tijd dat ik op kinderdagverblijven heb gewerkt.

  Like

 2. Hihi leuk hoor.. en ik vind je lief is een erg fijne uitspraak!
  Kids menen alles 😉

  Maar ik word wel boos op kinderen van een ander, maar ja ben dan ook juf geweest.. al ben ik dan vaak niet echt boos maar speel ik boos om indruk te maken 😉

  Like

 3. Week 22 Ik vind een briefje waarop Sem zijn wachtwoord voor de Donald Duck website heeft opgeschreven – MickeyDonaldGoofyPluto – ik vroeg hem waarom hij zo lang was. Waarop hij antwoord ”Je moest minimaal vier karakters hebben!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: